ELLERİNİ TETİĞE DEĞİL VİCDANINA KOYAN GENÇLİK YETİŞTİRMELİYİZ

ELLERİNİ TETİĞE DEĞİL VİCDANINA KOYAN GENÇLİK YETİŞTİRMELİYİZ

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından "Yerel Seçimlerde Gençliğin Önemi" isimli program düzenlendi. Salondaki coşkuyu "Ben Enerji Bakanı olarak salondan çok güzel enerji aldım" sözleriyle değerlendiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bizl

Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi`nde düzenlenen programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öshaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Kurtcan Çelebi, il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları üyeleri ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Bakan Yıldız, Gençlerin Türkiye`nin Yıldızı Taner Yıldız ve Türkiye Seninle gurur duyuyor sloganları eşliğinde salona girdi.

 Programın açılış konuşmasını ev sahibi konumunda olan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan yaptı. Okandan, konuşmasında "bizler AK Gençlik olarak zulme karşı çıkan Başbakanımızın arkasındaki gönüllü neferleriyiz" ifadelerini kullandı.

 Daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın AK Parti Kongresinde gençlere yönelik yaptığı konuşma yayınlandı.

  AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise sözlerine solondakilerin "gençliğin abisi Ömer Abi" tezahüratları nedeniyle bir türlü başlayamadı. Sevgi selini karşılıksız bırakmayan Dengiz ise gençlere teşekkür etti ve "Sizlerin coşkusunu gördükçe, bu coşkuyu ve mutluluğu tekrar tekrar yaşamak için sık sık toplantı yapmak istiyoruz" dedi.

 Şu anda Türkiye`de çok önemli görevler yapan tüm büyüklerin gençlik kollarında görev yapanlarla aynı görevi yaptığını hatırlatan Dengiz, "sizlmer AK gençler olarak coşkulu ve azimlisiniz. Ben eminimki sizler ülkemizi bizlerden daha iyi yerlere götüreceksiniz" şeklinde konuştu.

 Dengiz`in ardından kürsüye gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Kurtcan Çelebi ise konuşmasında 14 Mart 2014`te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ne tür çalışmalar yaptıklarını anlattı.

 Sözlerine "hepimiz birer Recep Tayyip Erdoğan olmalıyız, analar Recep Tayyip Erdoğanlar doğursunlar. Çünkü dünyanın buna ihtiyacı var" cümleleriyle başlayan AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya biranda salonu coşturdu.

 Her zaman Türkiye`yi karıştırmak isteyenlerin olabileceğini hatırlatan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Bu coğrafyada haddinden daha fazla akan kanın her birimizin zihni durgunluğuna ciddi katkı koyuyor. Elimizin tetiğe değil, vicdanımıza koyduğu bir gençlik yetiştirmeye çalışıyoruz. Bizim çocuklarımıza, Ali, Haydar ismini koyarken neden aramıza nifak sokulmaya çalışılıyor. Bu nifak bizden mi kaynaklanıyor? Her zaman bilin ki bu güzel ülkemizi karıştırmaya çalışanlar olacak. Asıl bizim ne yaptığımız önemli. Bizler kalbimizi, sağ duyumuzu sürekli geliştireceğiz ve doğru şeyler yapacağız” diye konuştu.



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı