EMEKLİLER YİNE DERTLİ

EMEKLİLER YİNE DERTLİ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Kazım Büyükbahçeci düzenlediği basın toplantısında İntibak Yasası için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Geçinemeyip mecbur kaldıkları için çalışan emekli arkadaşlarımızın aylıklarından kes

Geçen hafta Meclis Komisyonlarında görüşülüp yasalaşan İntibak Yasası'ndan dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a katılarından dolayı teşekkür eden Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Kazım Büyükbahçeci, Muayene katkı paylarının kaldırılmasını söyledi.

Geçinemeyip mecbur kaldıkları için çalışan emekli arkadaşlarımızın aylıklarından kesilen Sosyal Güvenlik Destek Primi kaldırılmasını talep ediyoruz” diye konuşan Büyükbahçeci,”Muayene katkı paylarının kaldırılmasını talep diyoruz. Bütün emeklilerimiz için ödedikleri prim gün sayısına göre günün koşullarını içeren bir taban aylığı belirlenmesini talep ediyoruz” dedi.


2013 Ocak ayında ödenmesi ön görülen intibak farklarının biran önce ödenmesini beklediklerini hatırlatan Başkan Kazım Büyükbahçeci, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği olarak yaşanan süreçte büyük mücadeleler verdiklerini ifade etti.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile yasanın geçmesi için sürekli birebir görüşmeler yaptıklarını ve emeklilerin taleplerini ilettiklerini ifade eden Büyükbahçeci Bu çalışmalarımız sürekli devam edecektir. Emeklilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Emeklilerimiz Düvenönündeki Dernek Binamıza uğrayarak yaklaşık olarak intibak yasasından alacağı farkı öğrenebilirler. Emeklilerimiz Derneğimize uğrayarak her türlü konuda bilgi alışverişi yapabilirler. Bu vesile ile 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği olarak emeklilerimize sağlık sıhhat ve iyi günler diliyoruz” dedi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı