EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARDAN CHP´YE ZİYARET

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARDAN CHP´YE ZİYARET

ARIK, ?BU SORUNU ÇÖZMEYE ANT İÇTİK?

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarını çözmeye ant içtiklerini söyledi. CHP il başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Kayseri Şubesi üyeleri bir araya gelen Arık, ?Kim mağdur ise, kimin hakkı yenmiş ise CHP onların yanındadır. CHP herkes için var? diye konuştu.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Kayseri Şubesi üyeleri, CHP Kayseri İl Başkanlığı´nda İl Başkanı Ümit Özer, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Sema Karaoğlu, CHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan ve CHP Bünyan Belediye Başkan adayı Mustafa Navruz ile bir araya geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Kayseri Şubesi üyeleri, CHP´nin bu konunun gündeme gelmesinde önemli bir görev üstendiğini belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na ve CHP´lilere çabaları için teşekkür etti. CHP İl Başkanı Ümit Özer, CHP´nin vatandaşların sorunlarının farkında olduğunu ifade ederek, ?Biz sorunun da çözümün de farkındayız. Tüm çabamız vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için? Sadece ekonomik anlamda değil demokratik alanlarda, kültürel alanlarda bizim insanımız en iyisini hak ediyor. Ben de emeklilikte yaşa takılanlardan biriyim. Biliyorum ki sizler kimseden bir lütuf istemiyorsunuz, siz hak ettiğinizi, emeğinizin karşılığını istiyorsunuz. Biz her zaman sizlerin haklı mücadelesinde sizlerin yanında olacağız? dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da iktidarın bu sorunu çözmek niyetinde olmadığını belirterek, şunları söyledi: ?Hakkını, emeğinin karşılığını almak için mücadele eden insanlar için ?türedi´ diyenlerin, vatandaşın taleplerine ?boş işler´ olarak bakanların bu sorunu çözmek gibi bir niyeti yok. Emeklilikte yaşa takılanlar yurttaşlarımız haksız bir talepte bulunmuyor. Bugün emeklilikte yaşa takılanların taleplerine ?boş işler´ diyenler, ?türedi´ diyenler 46 yaşında emekli olmuş, kendi ifadeleriyle de çift dikişi de geçmiş çok dikişli, kıyak maaşlar alıyorlar. Bakın sizlerin talepleriyle ilgili olarak tüm siyasi partiler 24 Haziran seçimlerinden önce alanlarda söz verdi. Biz tüm siyasi partilere çağrıda bulunarak, bu sözlerinin gereğini yapmalarını istiyoruz. Hodri meydan. Bugün iktidar partisi yük olur diyerek bu haklı talebe karşı dururken, MHP´de iktidar karşı diye alanlarda verdiği sözlerin gereğini yapmıyor? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”