EMLAKÇILAR ODASI BAŞKAN ADAYI ÖZET,

EMLAKÇILAR ODASI BAŞKAN ADAYI ÖZET,

?20 KİŞİYLE BU ODAYI YÖNETECEĞİZ?

3 Mart 2018 ? Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Emlakçılar Odası Genel Kurulu´nda başkan adaylığını açıklayan Mehmet Özet oda üyeleri  ve medya mensuplarını sabah kahvaltısında ağırlayarak  göreve gelmesi halinde  uygulayacağı  programı tanıttı? Özet  ?Biz odamızda 20 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduk. Bildiğiniz gibi odalar, dernekler genelde başkan ve 3 kişiyle yönetilir. Biz böyle bir oda, çalışma sistemi düşünmüyoruz. Biz 20 kişiyiz, 20 kişi yönetime seçiliyoruz ve 20 kişiyle bu odayı yöneteceğiz? değerlendirmesinde bulundu?

3 Mart 2018 ? Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Emlakçılar Odası Genel Kurulu´nda başkan adaylığını açıklayan Mehmet Özet oda üyeleri  ve medya mensuplarını sabah kahvaltısında ağırlayarak  göreve gelmesi halinde  uygulayacağı  programı tanıttı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunması ile strat veren etkinlikte katılımcılara göreve gelmesi halinde nasıl bir yönetim şekli uygulayacağı konusunda  bilgiler veren başkan adayı Özet 15 yılı aşkın süredir emlak sektörünün içinde olduğunu anımsatıp,  sahada bazı sorularla karşılaştıklarını belirterek şunları kaydetti?   "15 yılı aşkın süredir emlak sektörünün içerisindeyim. 7 ofisimiz, 20´nin üzerinde çalışma arkadaşımız bulunmaktadır. Fakat her ne hikmetse çalışma süresi içerisinde bazı arkadaşlarımızın emlak sektörüne yabancı olduğumuz noktasında bazı sorular sorulmakta, emlağın dışında olduğumuzu söylemektedirler. Acaba nasıl olur sektörün içerisinde olmak anlamakta güçlük çekiyorum. 2004 yılında Ticaret Odasından sertifika almış biriyim, 2000´li yıllarda da emlakçılık işiyle yakından ilgiliyim. Bugün de diğer ticaretlerimin içerisinde en aktif olduğumuz emlakçılıktır. Bir diğer konu da herhangi bir partinin teşkilat başkanını seçmiyoruz, biz bu odaya herhangi bir siyasi partinin il, ilçe başkanını seçmiyoruz. Benim siyasi görüşümü sorgulama veya yorumlama yapan arkadaşlarımız bulunmaktadır. Ben Türk milliyetçisiyim, bununla da gurur duyuyorum. Bunu hiçbir platformda söylemekten çekinmiyorum, çekinmem de. Biz Emlakçılar Odası´na bir başkan ve bir yönetim kurulu seçiyoruz. Bunu kalkıp da siyasi kutuplaşmaya götürenleri burada esefle kınıyorum".

Sözlerinin devamında  Yönetim Kurulunu 20 kişiden oluşturduklarının altını çizen Özet; "Biz odamızda 20 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduk. Bildiğiniz gibi odalar, dernekler genelde başkan ve 3 kişiyle yönetilir. Biz böyle bir oda, çalışma sistemi düşünmüyoruz. Biz 20 kişiyiz, 20 kişi yönetime seçiliyoruz ve 20 kişiyle bu odayı yöneteceğiz. Kim hangi alanda uzmandır, hangi arkadaşımız ne iş yapacaktır şeklinde görev dağıtımı yapıyoruz" diye konuştu?

Hayata geçirmeyi planladıkları projeler konusunda da bilgiler veren Özet  odamız bünyesinde bir kooperatif oluşturacaklarını dile getirerek ?Sıkıntıları ortadan kaldırmak için de uzlaşma komisyonu oluşturduk. Sektörümüzün en büyük sıkıntılarından biri olan internet üzerinden bir sitede resmen her ofisin bir ortağı olmuş durumda. Kiradan çok onlara para vermekteyiz. Onun önüne nasıl geçebiliriz, bu yaraya nasıl parmak basarız diye düşünce hasıl oldu. Bunu da yerel bir site oluşturalım diye düşündük.? İfadesini kullandı? 

 

HABER : C.ÜSTEN

 



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler