İBRAHİM KULULAR EMNİYET GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

İBRAHİM KULULAR EMNİYET GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete´de yayımlandı. Kararname ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular emniyet Genel Müdür Yardımcıl

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete´de yayımlandı. Kararname ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Bu illerden 14´ünün Emniyet Müdürü, polis başmüfettişliğine getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzasıyla Resmi Gazete´nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi´ne göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, Personel Daire Başkanı Ahmet Şengün ve Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular emniyet Genel Müdür Yardımcılığı´na atanırken, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten 1. Hukuk Müşaviri Selami Hüner de bu göreve asaleten getirildi. Hüner´den boşalan 1. Hukuk Müşavirliği´ne ise Polis Başmüfettişi Ziyaettin Kaygusuz atandı.

Kararnameyle, aralarında Diyarbakır, Bursa, Mardin, Hakkari, Tunceli ve Şırnak´ın da bulunduğu 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Buna göre; Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman Diyarbakır´a, Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Aslan Bursa´ya, Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar Balıkesir´e, Hakkari Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu Muğla´ya, Şırnak Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy Manisa´ya, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Mardin´e, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk Kayseri´ye, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek Gaziantep´e ve Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz Hatay´a atandı.



Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”