EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE BAYRAMLAŞMA

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE BAYRAMLAŞMA

KULULAR:BAYRAM SÜRESİNCE GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Bayramın birinci gününde protokol mensupları il emniyet müdürlüğü personeli ve çalışan polislerle bayramlaştı. İl emniyet müdürü İbrahim Kulular bayram süresince görevimizin başındayız diyerek bayramda  trafik kazalarının önüne geçmek için önlemlerin artırıldığını söyledi.

İl emniyet müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine vali şehmus günaydın, Melikgazi kaymakamı erkaya yırık, ak parti milletvekiliiTaner yıldız, ak parti il yönetim kurulu üyesi ramazan bedir, büyükşehir belediye başkanı mumduh büyükkılıç, askeri erkan hazır bulundu.

Tüm emniyet teşkilatının bayramını kutlayan vali Şehmus Günaydın şöyle konuştu. ?Kayseri´de vatandaşımızın huzur ve güvenliği bizim için önceliklidir. Bu anlamda gece gündüz çalışan Emniyet Müdürümüz ve çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Kayseri´miz huzur şehridir. Burada bütün arkadaşlarımızın büyük bir gayreti ve başarısı var. Ben tekrardan Emniyet Teşkilatımızın ve ailelerinin bayramlarını tebrik ediyorum. Huzurumuz ve güvenliğimiz için çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.? Şeklinde konuştu.

İl emniyet müdürü İbrahim Kulularda bayram süresince görevlerinin başında olduklarını belirterek şöyle konuştu. ?Türk Polis Teşkilatı 365 gün 24 saat görevinin başında. Halkımızın huzur ve güvenliği için sürekli olarak görevimizin başındayız. Kayseri´de 60 polis ekibimiz ve 324 personelle bayram süresince trafik hizmetini yürütmekteyiz. Bayramda biliyorsunuz trafik kazalarının önlenmesi için bakanımızın da talimatıyla tedbirlerimizi artırdık. İlave olarak genel hizmetlerden 35 personeli takviye ederek trafik hizmetini en verimli şekilde sunmaya gayret ediyoruz. Şu ana kadar polis sorumluluk bölgesinde herhangi bir üzücü ölümlü bir kaza meydana gelmedi. Umarım bayram için yollarda olan vatandaşlarımız huzur içinde evlerine dönerler. Bunun yanında güvenlikle ilgili tedbirlerimizi gerek otogarda olsun, gerek havaalanında olsun en üst seviyede almış bulunmaktayız. Tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum.? İfadelerini kullandı.

 

HABER :SÜLEYMAN ERDOĞAN



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı