EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA AYDIN MUHTARLAR’DAN TAM NOT ALDI

EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA AYDIN MUHTARLAR’DAN TAM NOT  ALDI

Yeni Emniyet Müdürü Aydın göreve hızlı başladı. Melikgazi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek bir toplantı yapan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “sizleri fahri polis olarak görüyoruz” dediği muhtarlardan ilimizin yakaladığı

İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Polis Süleyman Terzi Konferans Salonunda Melikgazi ilçesinde görev yapan mahalle  muhtarlarıyla  bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, söze kendini tanıtarak başladı.
            Kurumsal bazda ilk toplantılarını muhtarla yaptıklarının altını çizen Aydın, “Şehrimizin sorunlarını daha iyi anlamak adına muhtarlarımızın gözüyle görebilmek için sizlerle bir araya geldik. Sizlerinde olayları bizler gibi görebilmeniz için kendimizi anlatmaya gayret edeceğiz”. Birbirimizi anlayarak birlik beraberlik içerisinde güç birliği sağlayabiliriz. Milli birlik beraberliğin olduğu bir ortamda hiçbir güç bizlere boyun eğdiremez.” dedi.
            Bu güne kadar yürütülmüş  çalışmalarla Kayseri’nin huzur ortamını yakaladığını belirten Aydın,  “huzur ortamı tüy gibidir sıkarsanız bozarsınız, elinizi gevşek bırakırsanız uçar gider. Olayların asgariye indirilmesi hep beraber vatandaşlık bilinci ve sorumluluğuyla gitmemize bağlıdır.”şeklinde konuştu.
      Aydın konuşmasının bir bölümünde “Muhtarlarımızın bizlerden randevu alması bana biraz garip geliyor. Çat kapı yapmaları gerekir.” Sözleri toplantıya katılan muhtarlar tarafından alkışlarla karşılık buldu.
     Toplantıya katılan muhtarlar adına söz alan İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Oğuz ise göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a Huzur Şehri Kayseri’de ki görevinde başarılar diledi.

 



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”