Emre Demir’den Sitem

Emre Demir’den Sitem

“Kayserispor’da Oynatılmadım”

Barcelona’nın transfer ettiği ancak sezonu Kayserispor’da tamamlayan Emre Demir, Katalan ekibine dahil olma süreci ve transferi sonrası Kayserispor’da yaşadıklarına ilişkin konuştu.

Spor Toto Süper Lig ekibi Yukatel Kayserispor'dan La Liga devi Barcelona'ya transfer olan Emre Demir, bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar Katalan ekibinde forma giymek istediğini ve Messi’nin Barcelona’dan ayrılmasına üzüldüğünü söyleyen Demir, transferi kesinleştikten sonra Kayserispor’da kendisine yapılanlar hakkında çok konuşulacak sözler sarfetti.

Emre Demir, şöyle dedi: “Sezonun ikinci yarısında çalışmalarımı hep Barcelona’yı düşünerek devam ettirdim. Çünkü oranın çok zor olacağını biliyorum. Barcelona’ya hazır gitmek istiyorum. Çünkü orada uzun yıllar kalıcı olmak istiyorum. Bu yüzden hem saha içi hem saha dışı kendimi geliştirmek için çok sıkı çalıştım. Transferim gerçekleştikten sonra Barcelona benim Kayseri’de oynamamı daha çok istiyordu lig tecrübesi olduktan sonra. Ama imzayı attıktan sonra oynatılmadım. Neden oynatılmadığımı ben de bilmiyorum. Oynamayı çok istiyordum. Her hafta kendimi hazırlıyordum ama bir türlü o şansı bana vermediler. Neden vermediler bilmiyorum. Olayla ilgili pek bir şey söylenmedi bana. Sözleşmede oynarsam ekstra bonus paralar alacakları durum da vardı ama yine de kulüpte bana o şans verilmedi.”

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti