EMRE VE DOĞAN’A TRANSFER TEKLİFİ VAR

EMRE VE DOĞAN’A TRANSFER TEKLİFİ VAR

GÖZBAŞI, “GELEN TEKLİFLER VAR, KARARSIZIM”

HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, takımın genç oyuncuları Emre Demir ve Doğan Alemdar’a transfer teklifleri geldiğini açıkladı.

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, D Smart’ta yayınlanan "Bol’ca Futbol" programında Emre Bol ve Nergis Aşkın’ın sorularını yanıtladı. Gözbaşı, “Kaleci Doğan ve Emre Demir’e yurtdışından da yurt içinden de gelen teklifler var. Ama ben de bu konuda kararsızım. Doğan’ı bir yıl daha oynatmak isterim” dedi.

Gözbaşı, Doğan Alemdar ve Emre Demir’e ilişkin sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yurtdışından da yurt içinden de gelen teklifler var. Ama ben de bu konuda kararsızım. Doğan’ı bir yıl daha oynatmak isterim. Hem çalışkan, hem karakterli bir oyuncu. Lung sakatlandığı zaman ben hocalara Doğan’ı oynatmaları için baskı yapmıştım. Kulübümüze katkısı olacak, Doğan’ın kariyerine faydası olacak bir teklif olmalı. Sadece paraya bakmayacağım, kariyerinin nasıl gideceğinden de emin olmam lazım. Emre Demir de takip edilen bir isim. Gönül isterdi ki düşme potasında sürekli mücadele etmeyelim bu çocuklar daha fazla süre alsın. Ben Yalçın Koşukavak hocamıza çok güveniyorum. Altyapıdan daha çok oyuncu çıkaracağına güveniyorum.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı