EN GÜÇLÜ ADAY ALPAY ÖZALAN

EN GÜÇLÜ ADAY ALPAY ÖZALAN

PTT 1. Lig´de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle takımı çalıştırmayı bırakan Alaaddin Demirözü´nden boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlar devam ediyor

   PTT 1. Lig´de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle takımı çalıştırmayı bırakan Alaaddin Demirözü´nden boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlar devam ediyor. Mavi-siyahlı yönetimin, Alpay Özalan başta olmak üzere Erkan Sözeri ve Levent Eriş için görüşmelere başladığı öğrenildi.
Kayseri Erciyesspor´da Alaaddin Demirözü´nden boşalan teknik patronluk koltuğuna arayışlar devam ediyor. Eski milli futbolcu ve son zamanlarda özel bir kanalda yorumculuk yapan Alpay Özalan ile görüşmeleri sıklaştıran mavi-siyahlı yönetimin, bu isim üzerinde ısrarcı olduğu öğrenildi.
Özalan cephesinden henüz net bir yanıt gelmemesine karşısın, mavi-siyahlı yöneticilerin Özalan´dan olumsuz yanıt gelmesi halinde alternatif isimlerle görüşeceği duyuruldu. Bu isimler arasında ise Balıkesirspor´dan ayrılan Erkan Sözeri ve Bucaspor´dan istifa eden Levent Eriş oldu.
Teknik patronluk koltuğu için en güçlü isim ise Alpay olarak belirlendi. Alpay´ın kariyeri ise şöyle; 1992-1993 sezonunda Altay´da forma giydi. Gösterdiği başarılı performanstan dolayı ertesi sezon Beşiktaş´a transfer oldu. 6 sezon boyunca Beşiktaş´ta forma giydi ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası sevinci yaşadı. 1999 senesinde Fenerbahçe´ye transfer oldu ve bir sezon burada top koşturdu. 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası´nda oynadığı iyi futbol ile 2000-01 sezonu başında Aston Villa´ya transfer oldu. 4 sezon boyunca adada başarılı performans sergiledi. Ancak 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde oynanan Türkiye-İngiltere maçında, David Beckham ile yaşadığı gerginlik sonucu kulübünden ayrılmak zorunda kaldı ve Güney Kore´nin Incheon United takımına transfer oldu. Aynı sezon içerisinde Japonya´nın Urawa Red Diamonds takımına geçti. Asya´da yılın defans oyuncusu seçildi. Alpay Özalan daha sonra oynadığı yedi maçta üç kırmızı kart gördü. Japon kulübü Alpay´ın disiplin sorunları nedeniyle yapılan sözleşmeyi iptal etti. Urawa Red Diamonds takımından ayrıldıktan sonra, 2005-2007 yılları arasında Almanya´nın 1. FC Köln takımında oynadı.
Teknik direktörlük konusunda ise Erciyesspor ile ilklere imza atacak olan Alpay´ın en kısa sürede kulübe kararını bildirmesi bekleniyor.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı