EN ?SAĞLAM´ TRANSFER AÇIKLAMASI

EN ?SAĞLAM´ TRANSFER AÇIKLAMASI

SAĞLAM, ?TRANSFERİN YÜZDE 80´İ BİTTİ?

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam´dan transfer açıklaması. Transfer çalışmalarını takımın durumuna göre netleştireceğiz diyen Sağlam, ?Transferin yüzde 80´i bittirdik´ dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 29 Haziran Cuma günü yaptığı antrenmanla sezon hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da takımı ile birlikte ilk antrenmanına çıkmış oldu.

Antrenman öncesi oyuncuları saha içinde kısa bir toplantı yapan Sağlam, ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kayserispor´un 2018-19 sezonunda Süper Lig`in en iyi futbol oynayan  takımı olacağını, sarı-kırmızılı takımın yenilse dahi taraftar tarafından alkışlanacak bir oyun ortaya koyacağına vurgu yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam,  şöyle dedi: ?Bizden bekleneni ve isteneni biliyoruz. Ona göre bir takım yaptık. Herkesin takdirle izleyeceği, her açıdan Kayseri`yi temsil edecek başarılı bir ekip olacağız.?

Kayserispor´un birinci dönem kampına, sezon bitiminden sonra ülkelerinin milli takımlarına gittikleri için tatile geç çıkan futbolcuları, Umut Bulut, Deniz Türüç, Lung, Sapunaru, Kana Biyik, Mendes ve Atila`nın en geç 6 Haziran´a kadar Kayseri´de olacaklarını söyledi. Teknik direktör Sağlam bu oyunculara ilave olarak Antalyaspor´dan transfer edilen Sakıb´ın da izinli olduğunu belirterek, şunları kaydetti: ?Milli takımlara giden, yönetimin özel izin verdiği oyuncularımızın tamamı, ikinci dönemde Erzurum`da yapacağımız kampta hazır bulunacaklar.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı