EN ?SAĞLAM´ TRANSFER AÇIKLAMASI

EN ?SAĞLAM´ TRANSFER AÇIKLAMASI

SAĞLAM, ?ESAS TRANSFERLERİMİZ TAKIM İÇİNDEN OLACAK?

Kayserispor´da sezon çalışmaları devam ederken, sarı-kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, çalışmalar ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Sağlam, ?Bizim bu sezonki gerçek transferlerimiz, geride kalan sezon performans alamadığımız oyuncular olacak´ dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, sezon hazırlıklarına Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde yaptığı antrenman ile başlamıştı. Temsilcimiz, hazırlıklarını 7 Temmuz´a kadar ilimizde sürdürecek, ardından 9 Temmuz´da 1.etap için Erzurum´a gidecek.

Sarı-kırmızılı ekip, dün günü çift antrenman ile tamamladı. Sabah antrenmanına salonda kuvvet çalışması yaparak başlayan temsilcimiz, daha sonra ısınma hareketleri ve düz koşu yaptı.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, takımın durumu ve transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sağlam, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Çalışmalarımız çok güzel gidiyor, arkadaşlarımız da yavaş yavaş aramıza katılıyor. Allah kaza bela vermezse Milli Takım´da, yoğun dönem geçirdikleri için fazladan izin verdiğimiz arkadaşlarımız da aramıza katıldığında, mevcut kadromuzda ki bütün oyuncularımızla antrenmanlara devam ediyor olacağız. Burada çok güzel bir ortam var. Şehirde ki havayı teneffüs ediyoruz, taraftarlarımızın şu anda çok mutlu olduğunu biliyoruz, kulüp içerisinde şu anda çok güzel bir ortam var. Bu beni çok mutlu ediyor ve bu ortam takımada sirayet etmiş durumda. Özellikle geçen sezonun son bölümünde takımla beraber olamayan ya da çeşitli sebeplerden takımda uzaklaşmış arkadaşlarımızın şimdi burada çok üst düzey motivasyonla, çok üst düzey sorumluluk almış durumda antrenmanlara başlayıp devam etmeleri beni çok mutlu ediyor. Bu şu demektir, taraftarlarımız transfer istiyor ya, biz o transferleri şu anda kendi içimizde yaptık. Somut bir şekilde isim verecek olursam; Cihan, Espinoza, Varela, Kravets, Kucher gibi birkaç daha isim sayabilirim ancak özellikle bu arkadaşlarımız hem zamanında geldiler, bizim onlara söylediğimiz gün ve saatte takımla antrenmana başladılar. Sakatlıktan kurtulup takımla beraber çok üst düzey motivasyonla ve olayı sahiplenmiş bir şekilde antrenmanlarına devam etmiş olmaları demek, bizim geçtiğimiz sezon çok büyük beklenti içerisinde olup da faydalanmadığımız bu oyuncu arkadaşlarımızla önümüzdeki sezon içerisinde faydalanacağımız anlamına geliyor. Bu da çok büyük paralar verilerek yapılması istenen transferlerden bence daha önemli transferler olarak görülüyor. Bu beni mutlu ediyor. Tabi ki bunun yanında eksik bulduğumuz bölgelere transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra ki süreçte bizim takıma değer katacak bu durumu, taraftarlarımızın ve Kayserispor´u sevenlerin de göz ardı etmemesini istiyorum. Mendes´ in aramızdan ayrılması bizi de çok üzdü ama profesyonelliğin içerisinde bunlar var. Şunu da belirtmek istiyorum ki o mevkide Deniz Türüç gibi bir isim var. O da Kayserispor´da devam etmekten çok mutlu. Buraya geldiği zaman olayı sahiplenmiş bir şeklide, üst düzey motivasyonla diğer arkadaşlarımızla beraber, geçtiğimiz sezonun başında göstermiş olduğu performans ile sezona başlayacak. Bilal orada çok önemli bir oyuncu ki antrenmanlarda da farkını hissettiriyor. Kenar oyuncusu olarak Varela´nın bu sezona damga vuracağını düşünüyorum. Bir şeyleri isterken, bizim onlara verdiğimiz camiaya, taraftara verdiğimiz mesajlar çok önemli. Dışarıdan çok iyi transferler yaptık, takımımıza çok iyi transferler kattık ama bizim esas transferlerimiz bu sezon takımın içerisinden olacak.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı