EN YÜKSEK DAĞ OLACAK

EN YÜKSEK DAĞ OLACAK

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cıngı: ''Master Projesi'yle Türkiye'deki kış turizm merkezleri arasında ilk sıraya yerleşecek olan Erciyes Dağı, EMITT Fuarı'nda büyük ilgi gördü''

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, Master Projesi'yle Türkiye'deki kış turizm merkezleri arasında ilk sıraya yerleşecek olan Erciyes Dağı'nın EMITT Fuarı'nda büyük ilgi gördüğünü söyledi.

      EMITT Fuarı'nda Erciyes Master Projesi'ni tanıtan Dr. Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Turizm Merkezi'nde 9 Şubat'ta başlayan 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT 2012'de Kayseri'nin kültür ve turizm değerleriyle tanıtıldığını söyledi.

      Kayseri'nin EMITT'de en iyi şekilde tanıtıldığını belirten Dr. Cıngı, ''Standımızı ziyaret edenlere binlerce CD, broşür, dergi ve tanıtım kitabı dağıtırken, sucuk, pastırma ikram edildi. Erciyes Dağı'nın maketi de ziyaretçiler tarafından incelendi'' dedi.

      Kayseri'nin çok önemli turizm potansiyellerine sahip olduğunu ve özellikle Erciyes Master Projesi'nin Kayseri'nin dünyada tanınmasında önemli bir yerinin olacağını ifade eden Dr. Cıngı, şunları kaydetti:

      ''Kayseri, Kaniş-Karum ile binlerce yıllık bir geçmişe sahip. Selçuklu eserlerinin en çok olduğu illerden birisi olan Kayseri, doğa ve kış turizminde de önemli bir yere sahip. Bir kuş cenneti olan Sultan Sazlığı, bir doğa harikası Kapuzbaşı Şelalesi önemli turizm zenginliklerimiz. Erciyes Master Projesi ise, Kayseri'yi, Türkiye ve Avrupa'nın sayılı kış turizm merkezlerinden birisi haline getirecek.''

      EMITT Fuarı'nda Erciyes Dağı maketi üzerine kar yağdırdıklarını ve Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi Projesiyle büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Dr. Cıngı, ''Master Projesiyle Türkiye'deki kış turizm merkezleri arasında ilk sıraya yerleşecek olan Erciyes Dağı, EMITT Fuarı'nda büyük ilgi gördü. Standımızı ziyaret edenler Erciyes Dağı'nda uyguladığımız projeye büyük ilgi gösterdiler. Başkanımız Mehmet Özhaseki de standımıza geldi. Erciyes Kayak Merkezi, projenin tamamlanmasının ardından, 170 kilometreye ulaşacak pistleri, onlarca mekanik tesisi, her yaştan insanların güzel vakit geçirebilecekleri sosyal tesisleri ve eğlence alanlarıyla dünya çapında bir turizm merkezi haline gelecek'' diye konuştu.



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret