ENDER ÜNLÜ’DEN AYHAN AVCI’YA TEŞEKKÜR

ENDER ÜNLÜ’DEN AYHAN AVCI’YA TEŞEKKÜR

MERSİN’DE DÜNYA’YA ÖRNEK TESİS YAPTIK

Kayseri basketbol camiasının yakından tanıdığı Ender Ünlü, spor gündemini ve Kayseri Basketbolu’nu değerlendirerek Ayhan Avcı’ya teşekkür etti. Ünlü, Mersin’e de Dünya’ya örnek olacak tesis kurduklarını söyledi.

Kayserili spor adamlarından Ender Ünlü, spor servisimize özel açıklamalarda bulunarak basketbol ve spor gündemini değerlendirdi. 12 Yıl Kayseri’de görev yapan Ender Ünlü, Bellona Kayseri Basketbol Baş Antrenörü Ayhan Avcı’ya teşekkür ederek “8 yıl Kayseri’de beraber çalıştığımız Ayhan Hocama teşekkür ediyorum” dedi.

Görev yaptığı Mersin Çukurova Kadın Basketbol takımına Dünyaya örnek olacak spor tesisi kazandırdıklarını belirten Ünlü, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“12 yıl Kayseri’de çalıştım. 8 yıl Ayhan Hocamın yardımcılığını yaptım. Birçok başarıya imza attık. Basketbol adına öğrendiğim her şeyi Ayhan hocamdan öğrendi. Ayhan hocamın izni ile Kayseri’den ayrıldım. 7-8 kulüpte baş antrenörlük yaptım. Son olarak 2 yıldır Mersin Çukurova Kadın Basketbol takımında genel koordinatör olarak devam ediyorum. Menajerlik şirketinin takımıyız. Kendilerinin amacı, Türk basketboluna kazandırabildiği kadar oyuncu kazandırmak. Kısa vadeli değil uzun vadeli bir çalışma yapalım dedik. Ekibimizi tamamladıktan sonra bu yılda pandemi dolayısıyla Dünya’da benzeri olmayan bir tesisi kulübümüze kazandırdık. Toprak seviyesinden 12 metre alta tesis yaptık. Devletimize örnek proje olarak sunmayı düşünüyoruz. Mersin nemli ve sıcak bir yer. Bizim yer altına inme sebebimiz +5 ve -5 derecede nemde sabit kalıyor. Çok soğuk ve çok sıcak ülkelere örnek olarak bir projemiz oldu. Oyunculara oynama şevki kazandırıyor. Bu tesiste klinikler yapmayı düşünüyoruz. Sadece saha yok. Diyetisyenimiz ve aşçımız var. Fizik tedavi ve fizyoterapistimiz var. Dinlenme ve aktivite yerlerimiz var. Staff bölümümüz var. Asistan ve toplantı odalarımız var. En altta fitness bölümümüz var. Kompleks bir alan oluşturduk. Oyuncu oraya girdiği zaman 24 saat kalabiliyor. A takımımız ve alt yapımız çalışacak. İleriye dönük ulusal ve uluslararası çocuklarımız burada çalışacak.”



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak