ENERJİ ESKİ BAKANI YILDIZ:

ENERJİ ESKİ BAKANI YILDIZ:

"HER DAİM ŞAİR VE YAZARLARIMIZIN YANINDAYIZ"

   Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen programda, Kayseri´nin yerel yazar ve şairleri ile bir araya geldi. Eski Bakan Yıldız burada yaptığı konuşmada ?Her daim şair ve yazarlarımızın yanındayız? değerlendirmesinde bulundu?
Öğretmen Evi´nde düzenlenen programda yazar ve şairlerin sorunlarını dinleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, "Üretmeye, yazmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edelim. Bir Norveçli, Türkiye´de yaşayan bir insanın okuduğunun 300 katını, Fransalı ise 75 katını okuyor. Portekiz ve İspanya kültürde kaybettiği için, İngiltere silahlı güçlerini kaybettiği için dünya lideri olamadılar. Sanat ve kültür bir bütündür. Buna hep beraber bulunduğumuz yerlerde katkı koyacağız" değerlendirmesinde bulundu?
Eski Bakan Yıldız sözlerinin devamında "Doğru şeyler söyleyip, doğru yerlerde bulunmak zorundayız. İnsanlar doğru işler yaptıkları zaman güçlenirler. Bu sadece siyasetçiler için değil, herkes için geçerlidir. Bizler arz edersek talep olur. Okuma dünyası böyle bir dünyadır. Okuyan insanlar anlatabilirler. Azerbaycan´da 100 bin adet kitap basılıyor ve Azerbaycan nüfusu bizim nüfusumuzdan azdır" ifadesini kullandı?
Vatandaşların 1 Kasım seçimlerinde muhakkak sandığa gitmeleri gerektiğini söyleyen Yıldız, "Vatandaşın oylarına kıymet veren 1 Kasım seçimleri yaklaştı. Sandığa gidilsin diyoruz, hangi partiye oy verilirse verilsin sandığa gidilsin diyoruz. Kimse bizim kaşımıza gözümüze oy vermez. Vermemesi de lazım. Vatandaş icraata oy verir" şeklinde konuştu.
Her zaman yazar ve şairlerin yanlarında olduklarını dile getiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, "Kayseri´de çok fazla değer üreten insanımız var. Hangi zemin istiyorsanız, o zemini biz size hazırlayacağız" dedi?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı