ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR ESKİ BAKANI YILDIZ:

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR ESKİ BAKANI YILDIZ:

?BAYKAL 80 MİLYONDAN ÖZÜR DİLEMELİDİR ? ...

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediyesince yapılacak olan Belsin ve Eskişehir Bağları emniyet hizmet binalarının temel atma töreninde gerçekleştirdiği konuşmada CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal´ın açıklamalarına sert tepki göstererek "Biz hiçbir şekilde din üzerinden, manevi değerlerimiz üzerinden politika yapılmasını doğru bulmuyoruz. Bir an önce 80 milyondan özür dilenmelidir. Ülkemizin değerleri ile şu ya da bu gerekçe ile ister politika olsun ister başka bir gerekçe olsun oynamanın hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu söylemem lazım." İfadesini kullandı?
Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Büyükşehir Belediyesince yapımı gerçekleştirilecek olan Belsin ve Eskişehir Bağları emniyet hizmet binalarının temel atma törenine iştirak ederek bir konuşma gerçekleştirerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu ?
Yıldız konuşmasına AK Parti olarak Türkiye´nin büyümesine, ilerlemesine ve gelişmesine gerek yerel yönetimler, gerekse merkezi yönetimler olarak katkı koymaya devam ettiklerini vurgulayarak başlayıp, bir ülkede, iktidar partisinin siyasi istikrarı temin etmek zorunda olduğunun altını çizerek "Ancak siyaseti muhafaza etmek durumunda olan toplumun bütün kesimleridir. Yalnızca iktidar partisi değil, toplumun bütün kesimleridir. Biz her gün yeni bir tesisin açılışını yapıyorsak, ya da temelini atıyorsak bunu sağlanan siyasi istikrara borçluyuz." diye konuştu.
Konuşmasının devamında CHP eski Genel Başkanlarından Antalya Milletvekili Deniz Baykal´ın Peygamber Efendimiz hakkında yaptığı açıklamayı şaşkınlıkla karşıladıklarını belirten eski Bakan Yıldız " Muhalefetteki bir kısım politikacılar ´yoku´ paylaşmaya çalışıyorlar. Konuşmasını şaşkınlıkla karşıladığımız Sayın Deniz Baykal´ın konuşmasında olduğu gibi. Biz hiçbir şekilde din üzerinden, manevi değerlerimiz üzerinden politika yapılmasını doğru bulmuyoruz. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz yurt dışı ziyaretimiz sırasında arkadaşlarımızdan birisi caminin bir bölümünde vatandaşların toplandığını söyleyerek, orada bir konuşma yapmamı istedi. Ben camide konuşma yapmayı uygun bulmadım."ifadesini kullandı?
Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji eski Bakanı Yıldız "Biz böyle bir hassasiyet içerisindeyken alemlere rahmet olarak yaratılan, burada bulunmamızın ve yaratılma vesilemiz olan Peygamber Efendimiz ile alakalı bir mübalağa cümle kullanacağım diye, hiç yakışmayan ve hiç kimsenin kalbine, vicdanına, aklına, zihnine, sağduyusuna, sezgilerine, basiretine ve ferasetine sığdıramayacağı bir ifadeyle karşı karşıya kaldık." Diyerek Baykal´ın özür dilemesi gerektiğin e dikkat çekerek şöyle konuştu?"Bir an önce 80 milyondan özür dilenmelidir. Ülkemizin değerleri ile şu ya da bu gerekçe ile ister politika olsun ister başka bir gerekçe olsun oynamanın hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu söylemem lazım."
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı