ENERJİ BAKANI TANER YILDIZ;

ENERJİ BAKANI TANER YILDIZ;

”CUMHURBAŞKANIMIZ MEMNUN AYRILDI”

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,AK Parti Kayseri İl Başkanlığınca tertiplenen  istişare toplantısına iştirak etti…  Ak Parti Kurmayları ile bir araya gelen  Bakan  Yıldız, toplantıda yaptığı  değerlendirmede  Cumhurbaşkanımız  Kayseri'ye, miting için değil açılışlar için geldi ve Cumhuriyet  Meydanın da bütün partilere mensup olan insanlara hitap etti  ve  ilimizden  memnun ayrıldı” ifadesini  kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehirden ayrılmasının ardından, seçim çalışmalarına  kaldığı yerden devam eden Ak Parti  Kurmayları  İl Başkanlığınca sabah  saatlerinde  Harikalar Diyarı'nda  tertiplenen  İstişare toplantısında  bir araya geldiler…  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'nda iştirak ettiği   toplantıda  7 Haziran seçimlerinden  en fazla oyu  alarak çıkmanın  yolları aranırken  fikir ve önerilerini almak için 54. Refah-Yol Hükümeti'nde Kültür Bakanlığı görevi yapan İsmail Kahraman' da davet edildi..

Toplantının  önemli isimi  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yaptığı konuşmasında, Cumhurbaşkanımız bir mitinge gelmedi, yaklaşık yarım milyarlık açılışlarımız için geldi ve bütün partilere mensup insanlara hitap etti. Ve Cumhurbaşkanımız Kayseri'den memnun ayrıldı . Tabi bugün Cumhurbaşkanımız bir mitinge gelmedi. Kayseri'de toplu açılışlar vardı, yaklaşık yarım milyar liralık açılışlarımız vardı. O açılışlarımızda bütün partilerden, bütün partilere mensup kişilere meydanda bir konuşma yaptılar. Kayseri'nin kalkınmasına, zamanında temelini attığı, özel sektör yatırımlarının açılışını yaptılar. Son derece verimli güzel bir açılış oldu. Ondan sonra sivil toplum örgütlerimize de, Türkiye'nin yaklaşan seçimleriyle beraber değerlendirmelerini yaptılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman olduğu gibi, büyüyen Kayseri'den, Kalkınan Kayseri'den memnun olarak ayrıldığını bu vesile ile kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.”

Bakan  Yıldız konuşmasının sonunda Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da ay sonunda Kayseri'ye geleceğini hatırlatarak    Bundan sonra da Sayın Başbakanımızın Ak Parti mitingi için, biliyorsunuz ay sonunda gelecekler, burada da Kayserili hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla buluşacaklar. Bugünkü toplantının Ak Partimize, Kayseri'mize, Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”  diye konuştu…

Bakan  Yıldız'ın konuşmasının ardından  Ak Parti  Kurmayları  İstişare Toplantısı'na basına kapalı olarak devam ettiler…



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı