Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Süper Lig’in 33.hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor sahasında Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Kayserispor, deyim yerindeyse kendini ateşe attı. 

RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Çağdaş Altay, Mustafa Sönmez ve Ogün Kamacı hakem üçlüsü görev yaptı. 

24. dakikada Meunier’in sağ kanattan ortasında arka direkte Enis Destan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Trabzonspor 1-0 öne geçti. 

30. dakikada Baurabia ceza sahası içerisinde yerde kalması sonrasında hakem Çağdaş Altay penaltı noktasını gösterdi. VAR’ın uyarısıyla pozisyonu yeniden izleyen Altay, penaltı kararını iptal etti.

İlk yarı Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu. 58. dakikada Uğurcan’ın kullandığı kale vuruşunda Enis Destan kafayla topu ceza sahası içine indirdi. Pozisyonun devamında savunmanın arkasına sarkan Pepe'nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve Trabzonspor, 2-0 öne geçti. 

88. dakikada Trabzonspor savunması geri pasla topu kaleci Uğurcan’la buluşturdu. Uğurcan’ın hatasıyla topu kazanan Bourabia meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi ve skor 2-1 oldu. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından Mondihome Kayserispor, 37 puanda kaldı ve ateş hattına bir adım daha yaklaştı. 

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti