ENGELLİ BİREYLER HALI DESENİ ÇİZİYOR

ENGELLİ BİREYLER HALI DESENİ ÇİZİYOR

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Bünyan Belediyesi tarafından hazırlanan ve Anadolu Sakatlar Derneği,Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bünyan Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürüt

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Bünyan Belediyesi tarafından hazırlanan ve Anadolu Sakatlar Derneği,Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bünyan Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen ?Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata´ projesi kapsamında Engelli kursiyerlere desen eğitimi verilmeye başladığını bildirdi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Kadın ve Gençlik merkezinde desen eğitimine başlayan engelli kursiyerleri ziyaret ederek her biriyle ayrı ayrı yakından ilgilendi. Başkan Gülcüoğlu;? Hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu düşünerek böyle bir projeyi hazırlama gereği duyduk. Avrupa Birliğinin devletimizle yaptığı çalışmaları takip edip projemizi hazırladık. Engellilerimizin sosyal yaşama daha kuvvetli bir bağ ile entegre edilmesi, öte taraftan yeteneklerinin ön plana çıkarılarak üretim alanına katkıda bulunmaları ve kendi yeteneklerini keşfederek kendi istihdamlarını diğer kamu ve kuruluşlarla birlikte ortak yapılacak çalışmalarla istihdam alanı oluşturmaları için bu projeyi başlattık. Diğer yandan bu proje ile hedeflediğimiz başka bir amaç ise gerçekten tarihi ve marka bir değer olan Bünyan´ımızın güzel halısının yeniden ulusal ve uluslararası marka değerine taşımaktı. Şuan engelli kardeşlerimiz desen eğitimi alıyorlar ortay çıkan eserler şimdiden bizi çok mutlu etti. İnşallah engelli kardeşlerimiz için daha fazlasını ortaya koymak için çalışacağız? dedi.
Kursiyerler ise ?Bu hizmet bu proje hizmet bizleri eve mahkûm olmaktan kurtaracak. Sosyalleşme ve meslek edinme adına oldukça yerinde atılmış bir adım. Bizleri her zaman düşünen, bizler için çalışan Belediye Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu´na teşekkür ediyoruz. " diye konuştular.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor