ENGELLİ ÖĞRENCİLERE SPOR İMKANI

ENGELLİ ÖĞRENCİLERE SPOR İMKANI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Melikgazi Belediyesi, çalışmaları ve uygulamaları ile engelliler için engelleri kaldırmaya çalışan bir kurumdur.

Belediye hizmet binalarımızda engelliler için giriş rampaları, asansör ve hissedilen zeminler oluşturduk. Bu bizim konuya verdiğimiz önemin bir göstergesidir.?dedi.
Anlamlı günde anlamlı ziyaret
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti ile Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerini ziyarette bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, tesislerde spor yapan engelli öğrenciler ile sohbet etti ve engelli bireylere yönelik belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Toplumda bir bütününüz
Kayseri´de bulunan Engellilere ait 10 ayrı dernek bulunduğunu bunların tamamı irtibatlı olduklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi, çalışmaları ve uygulamaları ile engelliler için engelleri kaldırmaya çalışan bir kurumdur. Belediye hizmet binalarımızda engelliler için giriş rampaları, asansör ve hissedilen zeminler oluşturduk. Bu bizim konuya verdiğimiz önemin bir göstergesidir. İlimizde yer alan 10 dernek ile her zaman irtibat halindeyiz. Sosyal ve Spor Tesislerimizde engelli vatandaşlar, öğrenciler ve bayanlara yönelik spor etkinlikleri düzenlemekteyiz. Engelli öğrencilere yönelik olarak tesislerimizde voleybol, basketbol, masa tenisi, yüzme ve kuaförlük gibi etkinlerde yer almalara imkan tanıyoruz? dedi.
Bu çalışmalar engelsiz bir toplum için önemli...
Tesislerden yararlanan engelli öğrenciler ile velileri bu spor etkinlikleri ile imkanların bir çok olumsuzluğu ortadan kaldırdığını bu bir hatta toplumun bir parçası olarak sosyal hayatta yer almalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek ?Engelliler Haftasında nezaket ziyaretinde bulunarak Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyarette bulunmalarından dolayı çok memnun olduk. Engelliler yönelik çalışma ve yatırım ile hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz? dediler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti