ENSAR VAKFI KAYSERİ ŞUBESİ

ENSAR VAKFI KAYSERİ ŞUBESİ

İSTANBUL´UN FETHİ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ensar vakfı Kayseri şubesince gerçekleştirilen İstanbul´un Fethi ve ümidimiz lider gençlik projesi kutlama programı etkinliği düzenlendi.
Beştepeler Kayseri evinde düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Melikgazi belediyesi Başkan yardımcısı Serdar Öztürk, KAYTUR Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın, il Müftüsü Doç Dr. Şahin Güven, Ensar vakfı Kayseri şube başkanı Ahmet Erkan ve öğrenciler iştirak etti.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Afrikalı bir öğrenci tarafından kur-an´ı kerim okunarak başlayan programda konuşan Ensar vakfı Kayseri şube başkanı Ahmet Erkan, imam hatipli olmanın önemine değinerek, ?İmam hatipli olmak farklı olmaktır, İmam hatipli olmak örnek insan olmaktır, İmam hatipli olmak iyi Müslüman olmaktır İmam hatipli olmak lider olmak demektir? dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´de gençlere bazı öğütler verdi Çelik, imam hatipli öğrencilere nasihatlerde bulunarak, ?Günümüzün çağdaş fatihleri sizler olacaksınız. Ve gönülleri fetih edeceksiniz. Ama gönülleri feth etmek artık kolay degil. Eski yönetim anlayışları eski imamlık hatiplik artık kalmadı? diye konuştu.
Son olarak konuşan il müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven´de 1071 de Orta Asya´dan kalkıp gelen ve Anadolu´yu yurt edinmeye çalışan Türk kardeşlerimizin kendisine en önemli desteği 17 aşiretle birlikte Müslüman Kürt kardeşlerinden gördüğünü belirterek, Bu topraklarda yaşayan ve buralarda Müslüman olarak yaşayan Türk kardeşlerimiz hem Anadolu´nun fethinde hem de Müslümanlaşmasında önemli roller gördüler? diye konuştu.
Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından İstanbul´un fethi konulu şiirler okundu etkinlikte ayrıca davetlilere yemek ikramında bulunuldu.
Haber: Süleyman Erdoğan



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"