ERBAKAN VAKFI ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

ERBAKAN VAKFI ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

FATİH ERBAKAN ?MİLLİ GÖRÜŞ YENİDEN AYAĞA KALKACAK?

Necmettin Erbakan Vakfı Kayseri Şubesi üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. Yemeğe iştirak eden Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan katılımcılara seslenerek ?Bütün zorluklara rağmen Milli Görüş´ü yeniden ayağa kaldıracağız, yeniden dirilteceğiz ve yeniden milli görüş sancağını kalenin burçlarına dikeceğiz? ifadesini kullandı?
Erbakan Vakfı üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Özel bir restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, vakıf üyeleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayıp, vakfın kuruluşu ve amacı hakkında bilgiler verdi.
Sözlerinin devamında babası merhum Necmettin Erbakan´ın bazı nasihatlerini davetlilerle paylaşan oğul Erbakan babasının 1969 seçimlerinde ilk kez siyasete girdiğinde tam üç milletvekili çıkarmaya yetecek oyu tek başına aldığını hatırlatarak ?Necmettin Erbakan milli görüş zihniyetini parlamentoya taşımıştır? dedi ve ekledi ? Sadece buda değil Erbakan hocamızın son derece mütevazi imkanlarla 15-20 arkadaşıyla başlattığı bu hareket üç senenin içerisinde iktidar ortağı olacak bir noktaya gelebildi ve Milli Selamet Partisi olarak koalisyon ortağı oldu bunlar maddi gücünün fazla olmasıyla elde edilmiş başarılar değil, o dönemde de 69 da ve 1973´de milli görüş hareketine cenabı Allah yardım etti ve Erbakan hocamızın her fırsatta tekrar ettiği o sözde olduğu gibi milli görüş hareketinin başlangıcında da bu zaferler imanla kazanıldı dedi. Erbakan, milli görüşün ikinci 40 yılında dört tane partimiz kapatılmış olsa da, hareketimiz defalarca kendi içinden bölünüp parçalanmaya çalışılmış olsa da, bütün bunlar yetmezmiş gibi hareketimizin başlatıcısı olan liderimizi kaybetmiş olsak da şuanda zahiri şartların hepsi aleyhimize gözükse de bütün zorluklara rağmen milli görüşürü yeniden ayağa kaldıracağız yeniden dirilteceğiz ve yeniden milli görüş sancağını kalenin burçlarına dikeceğiz ?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor