ERBAKAN VAKFI KAYSERİ ŞUBESİ AÇILDI

ERBAKAN VAKFI KAYSERİ ŞUBESİ AÇILDI

Erbakan vakfı Kayseri şubesi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Erbakan vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan'da katıldı. Erbakan, haziran seçimlerinde aday olup olmayacağı yönündeki tartışmalara aday olmamız için yoğun bir istek var önümüzdeki günlerde duru

Haberi İzle

Hunat mahallesi Tavlusun caddesi Ayman İş merkezi’nde hizmete giren Erbakan vakfı Kayseri şubesi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa vakıf Genel Başkanı Fatih Erbakan’da katıldı. Erbakan’ın vakıf binası önüne gelmesiyle hareketli dakikalar yaşandı. Görevli biri tarafından  bina önündeki taşın yerinden sökülmesi ilginç görüntülere sahne oldu.

    Daha sonra açılışa geçildi. Açılışta konuşan Erbakan vakfı genel başkanı fatih Erbakan  Anadolu`nun dört bir yanında Erbakan ismi duyulduğunda, rahmetli Erbakan hocamızın yapmış olduğu hizmetlerden, hayatı boyunca sürdürdüğü mücadeleden dolayı büyük bir teveccüh, ilgi ve muhabbet görüyoruz Dolayısıyla birçok ilde beldede Erbakan Vakfını oluşturuyor, temsilcilerini belirliyor, bize temsilcilik verin diye başvuruyorlar diye konuştu.

Vakfı gezen Erbakan burada basın mensuplarının yaklaşan seçimlerde aday olup olmayacağı sorusuna ise şöyle cevap verdi.

Erbakan hocamızın ismine olan teveccühten  ve ilgiden dolayı milletimiz vefakar bir millet olmasından dolayı büyük bir  teveccüh, ilgi ve  talep görüyoruz. 

 Özellikle İstanbul’da , Konya’da , Kocaeli`nde. Hatta Doğu Anadolu`daki bazı illerde Erbakan hocamıza olan sevgileri muhabbetleri insanların onlara bir Vefa borcunu ödemek istediklerini ve ben deniz’in Meclis`e o ilden gönderilmesiyle böyle bir vefa borcunu ödeyeceklerini her zaman ifade ediyorlar. Eğer Böyle bir şey düşünürsek destek olacaklarını söylüyorlar ve  teveccüh gösteriyorlar. Biz de tabii hem şahsım hem de Erbakan ailesi olarak kendilerine müteşekkiriz bütün milletimize bu kadirşinaslığından bu vefalığından dolayı müteşekkiriz fakat şu anda tam bir karar vermiş değiliz. Müzakelerimiz, istişarelerimiz devam ediyor. Erbakan hocamızın  40 sene kurmaylığını yapmış, birlikte bu davaya hizmet etmiş büyüklerimiz var onların  görüşlerini, fikirlerini alacağız  İnşallah hayırlısı olur.  Diye konuştu. Erbakan  "Aday olursanız hangi ilden aday olursunuz sorusuna ise  Anadolu’da merhum hocamız her yerde bir anısı bir sevgi bir ilgi var diyerek Bayburt, Bingöl, Kocaeli, İstanbul gibi illerden yoğun bir talep olduğun belirterek bu illerde hocamıza müthiş bir ilgi vardı fakat tam net bir karar verilmiş değil diye konuştu.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi