ERCİYES 3´TE 3 PEŞİNDE

ERCİYES 3´TE 3 PEŞİNDE

ERCİYESSPOR-BALIKESİR´İ KONUK EDECEK

   Kayseri Erciyesspor, PTT 1.Lig´in 11.haftasında sahasında Balıkesir´i konuk edecek. Mavi-siyahlılar, bu maçı da kazanarak 3´te 3 yapmak istiyor.
Kayseri Erciyesspor, ligin 11.haftasında oynayacağı Balıkesir maçına odaklandı. Teknik Direktör Timuçin Bayazıt nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Isınma ve koordinasyon hareketleri ile başlayan antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu.
Antrenman öncesi futbolcularını saha ortasına toplayan Teknik Direktör Bayazıt, ?İki maçtır kazanıyoruz. Kazanmanın verdiği rehavete kapılmayın. Artık daha da ciddi çalışmalıyız. Yönetimimiz ve taraftarlarımızın bizlerden beklentisi yüksek. Beklentileri boşa çıkarmamak adına daha çok çalışmamız lazım. Kazandığımız maçların anlam kazanması Balıkesir maçını da kazanmalıyız. Kendi sahamızda oynayacağız. Gereken tüm çalışmaları yapıyoruz. Ben sizlere güveniyorum ve kazanacağımızdan eminin? dedi.
Kayseri Erciyesspor-Balıkesir maçı, 8 Kasım Pazar günü oynanacak. Kadir Has Şehir Stadyumu´ndaki mücadele 15.30´da başlayacak.



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev