ERCİYES, 8´İNCİ KEZ ENGELLERİ AŞIYOR

ERCİYES, 8´İNCİ KEZ ENGELLERİ AŞIYOR

CINGI, ?DOYASIYA EĞLENCE YAŞANACAK?

Bu yıl 8´incisi düzenlenecek ?Uluslararası Engelsiz Erciyes Günleri? 30 Mart ? 1 Nisan tarihleri arasında Erciyes Kayak Merkezi´nde yüzlerce engelli bireyi karla bir araya getirecek. Festival tadında gerçekleşecek olan etkinlikte engelliler, konserler ve yarışmalarla gönüllerince eğlenecek.

 ?Erciyes İçin Engel Yok´ sloganıyla engelli bireylerin sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerde rol üstlenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Uluslararası Engelsiz Erciyes Günleri 8´inci yılında. Kayseri Erciyes A.Ş. ve Erciyes Engelliler Kış ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen, etkinlik Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş, Kayseri Gaz, Kayseri Ulaşım A.Ş, Kent Ekmek, Ekspres Baskı Merkezi ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü destekleriyle 30 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında, Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı Bölgesi´nde gerçekleşecek.

8. Uluslararası Engelsiz Erciyes Günleri´ne, Türkiye genelinden ve yurt dışından yaklaşık 400 görme, işitme ve bedensel engelli katılacak. Festival havasında geçecek olan etkinlikte engelli fertler konserler, yarışmalar ve çeşitli aktivitelerle karın keyfini doyasıya çıkaracak.

Hem toplumda hem de engelli fertler arasında bir bakış açısı oluşturması bakımından bu gibi organizasyonların çok önemli olduğunun altını çizen Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, ?Erciyes´i yönetmeye başladığımız ilk yıldan itibaren geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizin 8´incisini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl düzenli olarak yaptığımız bu aktiviteyle, toplumda oluşmuş önyargıların kırılması ve engelli kardeşlerimizin kendilerini daha rahat ifade etmelerini amaçlamaktayız. Türkiye´nin farklı illerinden ve yurtdışından etkinliğimize katılacak olan engelli arkadaşlarımız yoğun bir teveccüh gösteriyorlar. Her sene olduğu gibi engelli bireyler her türlü engele rağmen Erciyes´te engel olmadığını gösterecekler. Misafirlerimiz festival boyunca Erciyes´te konaklayarak; yarışmalar, sportif aktiviteler, konserler ve çeşitli etkinliklere katılarak doyasıya vakit geçirecekler? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti