ERCİYES, 9 AY 13 GÜN SONRA GALİP

ERCİYES, 9 AY 13 GÜN SONRA GALİP

KAYSERİ ERCİYESSPOR 2 ? 0 1461 TRABZONSPOR ...

Türkiye Futbol Ligleri´nde bu sezon sergilediği performans ile tarihe geçen Kayseri Erciyesspor´da beklenen galibiyet nihayet alındı. Son galibiyetini PTT 1.Lig´den düştüğü son maçta Samsunspor´dan alan Erciyesspor, yaklaşık 9 ay 13 gün sonra yeniden galibiyet sevinci yaşadı. Sezonun 29.hafta maçında 1461 Trabzon´u sahasında konuk eden mavi-siyahlılar 28 haftalık galibiyet hasretine 2-0´lık skor ile son verdiler.
Sezona sıkıntılı başlayan ve aradan geçen 28 haftada sadece 2 beraberlik yaşayabilen 26 mağlubiyet alan Kayseri Erciyesspor, aradığı galibiyete nihayet 29.haftada ulaştı. Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da konuk ettiği 1461 Trabzon´u 45.dakikada Batuhan Hidayetoğlu ve 51.dakikada Serkan Demirezen´in golleri ile 2-0 geçen Erciyesspor, puanını -4´e çıkartırken, galibiyet hasreti de son bulmuş oldu.
Kayseri Erciyesspor son galibiyetini PTT 1.Lig´de almıştı. 13 Mayıs 2016 tarihinde oynanan Samsunspor maçını 3-0 geçen mavi-siyahlılar, o tarihten bugüne kadar galibiyet için ter döküyordu. Ayrıca profesyonel liglerde galibiyeti bulunmayan tek takım olarak göze çarpan Erciyesspor´daki bu durum da geç olsa da tersine dönmüş oldu. Sezona vedaya hazırlanan mavi-siyahlılar, son 5 haftadaki hedeflerini ise yakalamış oldular. ?En azından bir galibiyet almalıyız´ diye yola çıkan mavi-siyahlıları bu galibiyet kurtarmazken, ?kötünün iyisi´ olarak adlandırıldı.

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak