ERCİYES, DEMİR´İ BÜKTÜ!

ERCİYES, DEMİR´İ BÜKTÜ!

ADANA DEMİRSPOR 1-2 KAYSERİ ERCİYESSPOR


Kayseri Erciyesspor, PTT 1.Lig´in 15.haftasında Adana Demirspor´a konuk oldu. Zorlu mücadele, temsilcimizin 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.
Kayseri Erciyesspor, 15.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu 90 dakika Erciyesspor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu. Adana Demirspor´un tek golünü 22.dakikada Burak Çalık atarken, Erciyesspor´un gollerini, 54 ve 58.dakikalarda Üstün Bilgi attı.
Karşılaşmaya başlayan taraf Erciyesspor oldu. Hızlı başlayan karşılaşmanın 7.dakikasında Adana Demirspor, hızlı geliştirdiği atakta Burak´ın uzaktan sert şutu auta çıktı. 22.dakikada Adana Demirspor´un hızlı gelişen atağında, Savunmanın arkasına atılan topla buluşan Burak topu ceza sahası içine kadar sürükledi. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutu ağlarla buluştu ve Adana Demirspor 1-0 öne geçti. 44.dakikada Kayseri Erciyesspor, gole çok yaklaştı. Cihan´ın ceza sahası dışından sert şutu kaleci köşeye uzanarak topu son anda çıkararak gole izin vermedi. Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmadı ve ilk yarı, Adana Demirspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu. 
İkinci yarıya Adana Demirspor başladı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise Erciyesspor oldu. 47.dakikada Adana Demirsporlu Pote´nin ceza sahası içinden sert şutu auta çıktı. 54.dakikada Kayseri Erciyesspor, rakip savunmanın hatası sonucu Üstün önüne düşen topla buluştu. Rakip oyuncuyu çalımlayarak kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert şutu ağlarla buluştu. Kayseri Erciyes, Üstün´ün golüyle duruma eşitlik getirdi. 58.dakikada Kayseri Erciyesspor, Üstün´ün ceza sahası içinden şık vuruşunda top ağlara gitti. Erciyes 2-1 öne geçti. 72.dakikada Adana Demirspor, serbest vuruş için topun başına geçen Timur´un kaleye sert şutunu kaleci çift yumrukla topu çıkardı. Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmayınca mücadele Erciyesspor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı