ERCİYES İLK SINAVINI VERDİ

ERCİYES İLK SINAVINI VERDİ

ERCİYESSPOR 1-3 HATAYSPOR

2.Lig´de ilk hafta maçında sahasında Hatayspor´u konuk eden Kayseri Erciyesspor maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Maç sonrasında taraftarlar Erciyesspor´un yalnız bırakıldığını belirterek şehrin yöneticilerine tepki gösterdiler.
2.Lig Kırmızı Grup´ta sezonun ilk hafta maçında sahada olup olmayacağı bilinmez bir olan ve son anda lisansların çıkartılması ile lige başlayan Kayseri Erciyesspor´da futbolcular Atatürk Dış Saha´da rakibi Hatayspor´u konuk etti.
Karşılaşmanın daha ilk dakikalarından itibaren rakibine karşın atak ve baskılı oynayan Erciyesspor´da futbolcular orta alanda hakimiyeti ellerine alarak baskılarını artırdılar ve maçın 42.dakikasında Mehmet Seçme´ nin ayağından buldukları golle 1-0 öne geçmesini bildiler ve ilk yarı bu golle sona erdi.
Maçın ikinci yarısına umutlu ve hevesli başlayan Erciyesspor da 53.dakikada yapılan hareketin hakem tarafından penaltı olarak değerlendirilmesi moralleri bozdu. 55.dakikada Mithat penaltı atışını gole çevirdi. Bu golle beraberliği yakalayan konuk ekip Hatayspor´da golcü oyuncu Mithat ceza sahası içinde 58.dakikada ikinci golü atarak takımını öne geçirdi. Karşılaşmanın 77.dakikasında Taha ceza sahası içine girerek golünü attı. Bu golden sonra yapılan ataklar sonuç bulmadı ve maç Hatayspor´ un 3-1 galibiyeti ile son buldu.
Maç sonrasında Erciyesspor´lu taraftarların tepkileri varı. Takımın sahipsiz kalmasına tepki gösteren taraftarlar şehrin yöneticilerine de seslenerek Erciyesspor´a sahip çıkılmasını istediler.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti