ERCİYES KAYAK MERKEZİ DÜNYADA BİR İLKİ YAPACAK

ERCİYES KAYAK MERKEZİ DÜNYADA BİR İLKİ YAPACAK

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı: "Dünyanın gözü kulağı Erciyes´te olacak"

Türkiye´de önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Erciyes Kayak Merkezi, 22 Mart´ta dünyada ilk kez yapılacak olan Paraşüt Kayağı Dünya Kupası´na (Snowkite) da ev sahipliği yapacak.

Türkiye´nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Erciyes´i sürekli gündemde tutmaya çalıştıklarını ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, "Gerek milli gerek uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta 3 Mart´ta yapılan ülkemizin 3. Dünya Kupasını yine Erciyes´te çok şükür başarıyla tamamladık. Dünyada Erciyes camiada da önemli bir yere sahip oldu. Mevsim devam ettikçe de hemen her hafta Erciyes´te faaliyetlerimiz devam ediyor" diye konuştu.

DÜNYADA İLK ERCİYES´TE

Erciyes Kayak Merkezi´nde düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgiler veren Cıngı; dünyada ilk kez yapılacak olan Paraşüt Kayağı Dünya Kupası´na da ev sahipliği yapacaklarını vurguladı. Cıngı, "Önümüzdeki günlerde ilk kez düzenlenecek ve dolayısıyla ilk yılında da Erciyes´te başaracağımız bir ?Paraşüt Kayağı Dünya Kupası´ düzenleyeceğiz. Erciyes gerek ağaçları olmayışı gerekse sürekli sahip olduğu bir meltem esintisi ile paraşüt kayağı için dünyada en önemli ortamlardan bir tanesidir. Özellikle yurtdışından her yıl gelip paraşüt kayağı yapan bir kitlemiz var. Bunu dünyaya yaymak istiyoruz. Paraşüt Kayağını Erciyes´in pazarlanmasında stratejik bir enstrüman olarak kullanmayı planlıyoruz. Bu maksatla da dünyada ilk kez düzenlenecek bu kupayı Erciyes´e getirmek için çok gayret sarf ettik ve hamt olsun 22 Mart tarihinde Erciyes´te bu kupayı yapacağız. Bundan sonrada dünyanın gözü ve kulağı Erciyes´te olacak. Özellikle paraşüt kayağı yapan bir kitle kendilerine sürekli dünyada yeni alanlar ve mekanlar araştırıyorlar. Bu Erciyes´in dünyadaki tanıtımıyla o kitleye ulaşma imkanımız daha da rahatlaşacak. Yine başarılı bir organizasyon gerçekleştireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ENGELLİLER DAĞ FESTİVALİ 30 MART´TA

Erciyes Kayak Merkezi´nde sürekli olarak etkinlikler olacağını ve aktivitelerle misafirleri ağırlamaya devam edeceklerinin altını çizen Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mart sonunda artık gelenekselleştirdiğimiz bu sene 8. defa yapacağımız ülkemizdeki tek ?Engelliler Dağ Festivali´ organizasyonunu yapacağız. 30 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında ülkemizin muhtelif şehirlerinden gelecek kardeşlerimize ve yurtdışından gelecek engelli misafirlerimize Erciyes´te birkaç günlük de olsa farklı bir atmosfer sunacağız. Spor ile eğlence ile kaynaşma ile geçecektir. Onun hazırlıklarını yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Yapmış olduğumuz bu Engelliler Buluşması gün geçtikçe hem ülkemizde hem dünyamızda daha fazla ses getirmeye başladı. İnşallah bu yapacağımız yaptıklarımızın en iyisi olacak. Erciyes´te hafta sonları lokal bazda hazırlayacağımız aktivitelerimizle misafirlerimize Erciyes´te keyifli anlar geçirmek için bekleyeceğiz."


Haber Kaynak : İHA

Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı