ERCİYES KOLEJİ

ERCİYES KOLEJİ

8. Sınıf öğrencileri 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavında yakaladıkları başarı ile hem okul yönetimini, hem de ailelerini sevince boğdu? Öğrencilerinin bu başarısına kayıtsız kalmayan okul yönetimi tertiplenen törenle öğrencilerini ödü

İlimizin güzide eğitim kurumlarından Erciyes Koleji´nin 8. Sınıf öğrencileri 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavında yakaladıkları başarı ile hem okul yönetimini, hem de ailelerini sevince boğdu? Öğrencilerinin bu başarısına kayıtsız kalmayan okul yönetimi tertiplenen törenle öğrencilerini ödüllendirdi?
Erciyes Koleji 8. Sınıf öğrencilerinin 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavında yakaladıkları başarı herkesi mutlu etti?
Okul Yönetimi öğrencilerinin başarısını ödüllendirmek ve motivasyonlarını artır4mak maksadı ile bir tören düzenleyerek Teog Kahramanları´nı ödüllendirdi?
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkişin törende yaptığı konuşmada ?Aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ile güzel başarılara imza atmaya devam ettik ve yine bir Türkiye birincisi çıkarmayı başardık? ifadesini kullandı?
Okul Müdürü Erdem Örnek ise konuşmasında başarının sürekli ve düzenli çalıma ile kazanılacağının altını çizerek yakalanan başarıda emeği olan herkese şükranlarını sundu?
Konuşmaların ardından Türkiye birincisi olan Sıla Durmuş´a altın ve plaket, diğer öğrencilere ise plaket ve madalya takdim edilerek tören noktalandı?.
HABER: C.ÜSTEN



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”