?ERCİYES SUMMER 2017´ DERGİSİ BEĞENİ TOPLUYOR

?ERCİYES SUMMER 2017´ DERGİSİ BEĞENİ TOPLUYOR

Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından hazırlanan ve Erciyes´teki yaz faaliyetlerinin anlatıldığı ?Erciyes Summer 2017´ dergisi dinamik tasarımı ve tatmin edici muhtevasıyla dikkat çekiyor.

Kayseri Erciyes A.Ş.´nin Erciyes Turizm Merkezi´ndeki faaliyet ve sportif aktiviteleri akademik ve teorik bilgilerle bütünleştirerek baskıya hazırladığı; Yaz ve Kış edisyonu olmak üzere yılda iki kez yayınlanan derginin içerikleri okuyucuya hem Türkçe hem de İngilizce veriliyor. Dergi içerisinde ?Erciyes Turizm Master Planı´ na geniş olarak yer verilirken Erciyes´te yapılabilecek kültür ve spor faaliyetleri, dağ bisikleti ve downhill/iniş bisikleti, çadır kamping alanı, tarifeli zirve tırmanışları, dağcılık, trekking, Atv, gibi dağ ve tabiat sporları hakkında ayrıntılı bilgiler veriliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in sunuş yazısıyla başlayan dergide Erciyes Üniversitesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Çoksevim´in ?Erciyes´in İnsan Sağlığı Üzerindeki Faydaları´ ile ilgili bilimsel makalesinin yanında dağda bulunan otel yöneticilerinin söyleşilerine yer veriliyor. Özellikle Erciyes´in Türkmenler olarak isimlendirilen yaz mevsimlerinde geleneksel misafirlerinin de ele alındığı sayıda Dağ´da doğmuş ve her yıl Erciyes´te koyun otlatmış Halit Ekinci ile yapılan sohbet de ilgi çekenler arasında. Dergi´de ayrıca Erciyes´te bulunan rotalanmış yürüyüş parkurları, bisiklet haritaları ve Erciyes Kayak Merkezi´nin teknik özellikleri de bulunmakta. Özellikle yüksek irtifa kampları ve dağcılık sporuyla alakalı dikkat edilmesi gereken tıbbi konular da okuyucuya teorik bilgiler sunması açısından oldukça faydalı bulunuyor.
Dergi ile ilgili bir açıklama yapan Kayseri Erciyes A.Ş. Yön. Krl. Bşk. Dr. Murat Cahid Cıngı, ?Erciyes dört mevsim keşfedilebilecek bir merkez. Kış mevsiminde olduğu gibi yaz mevsiminde de ziyaretçilerimize Erciyes´te düzenlenen farklı sportif aktivitelere katılmaları için alternatif imkânlar sunuyoruz. Dinamik yapısı ve tasarımıyla hazırlamış olduğumuz ?Erciyes Summer 2017? dergisi de yazın dağda yapılan her türlü faaliyet hakkında geniş bilgilerin bulunduğu bir yayın olması hasebiyle bizim açımızdan önemli. Bu dergiyi türkçe ve İngilizce dillerinde çıkartarak Erciyes´te var olan imkânları hem yerli hem de yabancı dağ severlere yani mümkün olduğunca geniş kitleye tanıtmayı hedefliyoruz? dedi.

Dergi Kayseri Erciyes A.Ş.´nin web sitesi üzerinden http://www.kayserierciyes.com.tr/ErciyesSummer linkinden dijital olarak da halkımızın hizmetine sunulmuş bulunmakta.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi