ERCİYES TAKSİCİLER BİRLİĞİ´NDEN

ERCİYES TAKSİCİLER BİRLİĞİ´NDEN

HAVA LİMANI TAKSİ İHALESİ´NDE USULSÜZLÜK YAPILDI İDDiASI?

Erciyes Taksiciler Birliği üyesi bir gurup taksici esnafı Kayseri Adliye Sarayı önünde bir araya gelerek gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile 24 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilen ?Kayseri Havalimanı Taksi İhalesi´nde hukuksuzluk ve usulsüzlük yaşandığını iddia edip, mağdur olduklarını belirterek yetkilileri mağduriyetlerinin giderilmesi için görev davet ettiler?

Kayseri Adliye Sarayı önünde bir araya gelerek 24 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilen ?Kayseri Havalimanı Taksi İhalesi´nde hukuksuzluk ve usulsüzlük yaşandığını iddia eden Erciyes Taksiciler Birliği üyesi bir gurup taksici esnafı yaşanan gelişmeleri sonunda mağdur edildiklerini iddia edip yetkililerden mağduriyetlerinin giderilmesi için yardım istediler?

Erciyes Taksiciler Birliği üyesi esnaflar adına medya mensuplarına yaşananları anlatan Birlik sözcüsü Necmettin Karaoğlu ?Kayseri Havalimanında yapılan taksi ihalesinde rekabetin sağlanması engellenmiş ve tek bir firmanın ihaleye girmesi sağlanmıştır. Böylelikle ülkemizin içerinden geçtiği egemenliğimize kastdeden dış güçlerin ekmeğine yağ sürülmüş, tek firmanın ihaleye katılımı sağlanarak kamu zararına sebebiyet verilmiştir. Tek firmanın ihaleye girmesi hukuk, etikve teamüller dışı iş ve işlemlerle sağlanmıştır? şeklinde konuştu?

Açıklamasında Ticaret İl Müdürlüğü´nün kooperatif kurma süreçlerini geciktirerek ihaleye iştirak etmelerini engellediklerini iddia eden Karaoğlu ?İhaleye tek bir firmanın katılımının sağlanması ile kimlere menfaat sağlanmıştır? Kimlerin menfaati için kamunun 405.000- bin lira zarara uğratılmasına sebep olunumuştur? ? şeklinde sorularla sözlerini noktalayıp, sürecin takipçisi olacaklarını vurgulayarak yetkilileri göreve davet etti?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor