Erciyes Teknopark

Erciyes Teknopark

Melek Yatırımcıları Buluşturdu ?

Kayseri´de melek yatırımcılık ekosisteminin canlandırılması ve teknoloji tabanlı girişimcilerin maddi olarak desteklenmesi amacıyla Erciyes Teknopark A.Ş. tarafından kurulan ve kısa adı ?ERBAN´ olan Erciyes Melek Yatırımcılar Ağı Kayseri´nin ilk akredite melek yatırımcı ağı olarak başladığı faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor? Erban yöneticiler bu çalışmalar kapsamında Şirket Ortağım Yatırım Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan´ı yatırımcı ve yatırımcı adaylarıyla buluşturdu.
Bölgedeki girişimcilik ekosisteminin güçlenip melek yatırımcı desteği ile katma değerli projelerin hayata geçirilmesi ve büyümelerine katkı sağlanması amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden ERBAN, bu kapsamda Şirket Ortağım Yatırım Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan´ı yatırımcılarla ve yatırımcı adaylarıyla buluşturdu.
Erciyes Teknopark A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı yazılı değerlendirmede şunları kaydetti? ? Türkiye´nin 14. ve Kayseri´nin ilk akredite melek yatırımcı ağı olan ERBAN, sektör kısıtlaması olmaksızın katma değeri yüksek, yenilikçi iş fikirlerine yatırım arayan girişimcilere, bünyesinde yer alan yatırımcılar tarafından fon sağlanması için hizmet vermektedir. Şu an için Kayseri´de halihazırda 5 lisanslı melek yatırımcı bulunmaktadır. Yaklaşık 10 potansiyel melek yatırımcı adayı ile de BKY lisansı alarak ekosisteme destek olmaları konusunda görüşmeler devam etmektedir. Erciyes Teknopark tarafından Kayseri´de melek yatırımcılık ekosisteminin canlanması için şehrimizde ilk kez gerçekleştirilen Yatırımcı Girişimci Buluşması, tecrübe paylaşımı seminerleri gibi etkinlikler organize edilmektedir. Bugün düzenlenen bu tecrübe paylaşımı etkinliğimizde de melek yatırımcılık kavramı ve gelişim süreci, melek yatırımcı olmanın kazanımları, girişimciler ile yatırım sonrası süreçlerin yönetimi konu başlıkları üzerinde durulmuştur. Tecrübe paylaşımının ve yatırımcılarımız arasındaki iletişimi güçlendirmenin hedeflendiği etkinlik sonunda, girişimci yetiştirme programı olan Sera Kuluçka Merkezi de ziyaret edilmiştir. Özellikle Kayseri´de bulunan ve yeni yatırım alanları arayan tüm yatırımcıları, binalara değil dünya çapında ses getirecek ülkemizin dışa bağımlılığını azaltacak yeni iş alanlarına yatırım yapmak üzere ERBAN´a üye olmaya davet ediyoruz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı