ERCİYES TÜM DÜNYAYA TANITILIYOR

ERCİYES TÜM DÜNYAYA TANITILIYOR

CINGI: "NEREDE BİR POTANSİYEL VARSA ORAYA GİDİP ERCİYES´İ ANLATMAYA GAYRET EDİYORUZ"

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Erciyes´in tanıtım için hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, "Nerede bir potansiyel varsa oraya gidip Erciyes´i anlatmaya gayret ediyoruz" dedi.
Türkiye´nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı´nda, sezon öncesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaz sezonunda bütün teknik bakımların yapıldığı Erciyes Dağı´nda, sezon öncesinde de daha fazla turist ağırlamak için tanıtım çalışmaları devam ediyor. Sezon öncesinde Erciyes´te bulunan otellerde ciddi bir rezervasyon yapıldığını kaydeden Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, "Tüm Türkiye´den ve tüm dünyadan insanları bu sene daha yoğun bir şekilde Erciyes´te ağırlamayı planlıyoruz. Şuanda otellerimize çok ciddi bir rezervasyon talebi var. Dağdaki otellerimiz Erciyes´ten azami derecede istifade ediyor ama Kayseri şehir merkezindeki otellerimizde özellikle hafta sonları hemen hemen yüzde 100 kapasiteyle çalışıyor. Cumartesi ve Pazar günleri şehir merkezinde bir otele baktığınız zaman oradaki misafirlerin çoğunu kayak elbiseli olarak görürsünüz. Otellerimizde kendi misafirlerine Erciyes´e servisler koyarak ve burada kendi misafirlerinin yemek ihtiyaçlarını gidererek önemli ölçüde gayret serf ediyorlar. Her geçen Kayseri´mizin ve bölgemizin Erciyes´ten istifade etme oranı daha da yükseliyor. İnşallah bu senede bunlardan bir tanesini yaşayacağız" ifadelerini kullandı.
Cıngı, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin bu kadar büyük yatırım yapmasının sebebi, dağımızın ve bölgemizin buradaki turizm ve spor potansiyelinden istifade etmesidir. Yabancı turistin gelmesini de çok önemsiyoruz. Şimdiye kadar sosyal ve sportif alt yapımızı önemli derecede bitirdik. Konaklamalarda eksikliklerimiz olsa dahi şehir otellerimiz bu noktada imdada yetişiyor ve Kayseri merkezle Erciyes´in çok yakın olması, otoban kalitesinde ki yollarda geliyor olmamız bu dezavantajı ortadan kaldırıyor" şeklinde konuştu.
Yurt dışında da önemli tanıtımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Cıngı, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Daha ziyade operatörlere ve turizm acentelerine Erciyes´i ve bölgemizi anlatarak onların kendi programlarına Erciyes´i paket halinde almalarını ve Erciyes´e yurtiçinden ve yurtdışından kendi misafirlerini getirmelerini tavsiye ediyoruz. Nerede bir potansiyel varsa oraya gidip Erciyes´i anlatmaya gayret ediyoruz. Rutin olarak yapmış olduğumuz dağ işletmeciliğinin yanında aynı zamanda pazarlama ve PR çalışmaları da yoğun yer işgal ediyor. inşallah bu yıl yeni yeni tanıtım vesileleri ile hem Türkiye halkına, hem dünya insanlığına Erciyes´i daha fazla anlatacağız ve önümüzdeki yıllar içerisinde çok önemli yatırımlar yapmış olacağız."


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor