ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

TÜBİTAK´DAN EN ÇOK DESTEK ALAN 7.ÜNİVERSİTE OLDU

TÜBİTAK  - Araştırma Destek Programları Başkanlığı fonlarının, açıklanan 2016 yılı istatistik verilerinde Erciyes Üniversitesi, tüm Türkiye´deki üniversiteler arasında 7. sırada yer aldı.

Erciyes Üniversitesi´nin göstermiş olduğu başarıyla ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Murat Doğan şunları söyledi: ?ARDEB fonları, üniversitelerden, kamu kuruluşlarından ve özel sektörden önerilen araştırma projelerine destek vermektedir. Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak düzenli periyodlarla organize ettiğimiz ARDEB eğitimleri ile akademisyenlerimizin proje yazma çalışmalarını desteklemek ve teşvik etmek adına çalışmalar yapmaktayız. ?Projesiz Akademisyen Kalmasın´ hedefi doğrultusunda Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak akademisyenlerimizin projelerini uygun fona yönlendirme, yazım sonrası inceleme ve birebir rehberlik hizmeti de son iki yıldır aktif şekilde devam etmektedir.

Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle yaptığımız bu çalışmalar neticesinde Türkiye çapında TÜBİTAK - Araştırma Destek Programları Başkanlığı - ARDEB fonlarından açıklanan 2016 yılı istatistik verilerine göre üniversitemiz en çok destek alan üniversiteler arasında 7. sırada yer aldı. Aynı istatistiki verilere göre tüm Türkiye´deki üniversiteler içerisinde en çok başvuru yapan 5.üniversite, en çok bütçe alan 15.üniversite olabilmeyi başardı.  2017 yılında TÜBİTAK ARDEB proje desteği alma sürecinde Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak daha önemli başarılar gerçekleştirebilmeyi şimdiden hedefimiz olarak belirlediğimizi de paylaşmak isterim.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”