ERCİYES ANADOLU HOLDİNG CEO ERTEKİN’DEN KGC’NE

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG CEO ERTEKİN’DEN KGC’NE

“TAZİYE” VE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Alpaslan Baki Ertekin, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek taziye dileklerini ve hayırlı olsun temennilerini iletti.

Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Alpaslan Baki Ertekin, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni taziye ziyaret etti. Yeni başkan Metin Kösedağ tarafından ağırlanan Ertekin ziyarette geçtiğimiz ramazan ayının başında hayatını kaybeden Cemiyet eski başkanı Veli Altınkaya için taziye dileklerini iletip, yeni başkan Metin Kösedağ’a da “Hayırlı Olsun” deyip başarılar diledi.

Ertekin, Veli Altınkaya'nın kaybından duyduğu üzüntüyü dile getirerek onun sadece Kayseri'deki basın camiasında değil dış dünyadaki beşeri ilişkileriyle de çok kıymetli bir insan olduğunu belirtip, Kayseri'de doldurulamaz bir yere sahip olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu "Birçok şehirde görev yaptım beraberinde birçok dostluklar edindik. Kayseri'den giderken çok kıymetli dostlarım olacak. Bunların başında da Veli abi gelecekti, hayat böyle bir şey."

Ertekin göz yaşlarına hakim olmadığı konuşmasının devamında Altınkaya ile aynı dönemde kendisinin de Covid-19 testinin pozitif çıktığını o süreçte telefonda konuşup birbirlerine moral verdiklerini anımsatıp "Hepimiz Allah'a inanıyoruz, hayatın geçici olduğuna inanıyoruz ama üzülmeye engel olabilen bir şey yok. Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin. Bu hastalık böyle. Metin beye de yeni görevinde başarılar diliyorum. Çok zor bir görevi üstlendiniz. Veli abi gibi bir insanın ardından bu koltuğa oturdunuz. Çok zor bir koltuk, Allah güç kuvvet verin, Allah yardımcınız olsun. " şeklinde konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Köserağ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Altınkaya'dan sonra zor bir görevi üstlendiğini, mesuliyetinin farkında olduğunu kaydetti.

Ziyarette, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”