Erciyes Anadolu Holding Ceo’su  Ertekin basın toplantısı düzenledi

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su  Ertekin basın toplantısı düzenledi

Erciyes Anadolu Holding Ceo’u Ertekin: “Ben Siyasi Figür Değilim”

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su  Alpaslan Baki Ertekin bir basın toplantısı gerçekleştirip Holdingin İSO 500, ihracat ve yatırım alanlarında kaydettiği gelişmeleri değerlendirip, Chp Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve İyi Parti Kayseri Milletvekili Durusun Ataş’ın şahsına ve holding faaliyetlerine yönelik yaptıkları eleştirilere cevap verdi. Ertekin “Ben siyasi figür değilim” sözleri ile de kendisinin siyasi malzeme yapılmasının yanlış olduğuna vurgu yaptı.

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin holding binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasına holdingin genel yapısı, faaliyet alanları, 2021 yılı faaliyetleri ve yıl sonu bilançosu ile ihracat rakamlarına dair bilgiler paylaşarak başladı.

Sosyal sorumluluk projeleri ve farklı alanlarda ilimiz sakinleri ile kurumlarına yönelik gerçekleştirilen desteklerin altını kalın çizgilerle çizen Ertekin desteklerin hız kesmeden devam edeceğini vurgulayarak şunları kaydetti.

Ertekin Chp Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve İyi Parti Kayseri Milletvekili Durusun Ataş’ın şahsına ve holding faaliyetlerine yönelik yaptıkları eleştirilere cevap verip, holding üst düzey yöneticileri ve çalışanların da şahitliği ile iddiaları çürütüp, kendisinin siyasi bir figür olmadığının altını çizerek şunları kaydetti. “Sayın milletvekillerinin atladıkları önemli bir nokta var. Ben milletim. Alparslan Baki Ertekin bir Kayseri seçmeni . Ben siyasetçi değilim. Ben bürokrat da değilim. Ben kamu adına bir görev ifa ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti 3 temel erkten oluşur .Bunlar yasama yürütme ve yargıdır. Yasama erki TBMM yetkisindedir. Milletvekillerinin elinden geçiyor. Her şeyin asili vekilinden önce gelir. Yani millet vekilden önce gelir. Yani ben milletin kendisiyim. Ben cumhurun kendisiyim. Beni temsil için orada bulunan kişinin şu konuda dikkatli olmasını isterdim. İddia eden ispat etme yükümlülüğü taşır. Suç işlendiğini iddia eden ispatla mükelleftir.”

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Ertekin medya mensuplarının sorularını da cevapladığı konuşmasında siyasete evet ya da hayır demek için erken olduğunu belirterek açık kapı bıraktı.



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları