ERCİYES A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ CINGI YENİ SEZONA DAİR KONUŞTU

ERCİYES A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ CINGI YENİ SEZONA DAİR KONUŞTU

“PANDEMİ SONA ERERSE MUHTEŞEM BİR KIŞ OLACAK”

Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı Kay TV – Erciyes TV ortak yayınında ekrana gelen ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına katılarak yeni sezon hazırlıları ile ilgili bilgiler verdi. Cıngı Pandemi Süreci’nin sona ermesi durumunda muhteşem bir kış sezonu geçirecek bağlantılar kurduklarını vurgulayarak “Milyonun üzerinde yolcuyu Türkiye’ye getiren operatörler kış turizmi için gözünü Erciyes’e dikmiş durumdalar. Eğer Pandemi Sürecin de son kışa yaklaşırken ciddi çıkışı olmaz ise muhteşem bir kış geçireceğiz “ ifadesini kullandı.

Kay TV – Erciyes TV ortak yayınında ekrana gelen ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programına katılarak yeni sezon hazırlıları ile ilgili bilgiler veren Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı “Eğer Pandemi Sürecin de son kışa yaklaşırken ciddi çıkışı olmaz ise muhteşem bir kış geçireceğiz “ dedi ve ekledi.“Yurt dışında 2 operatörle çalışıyorduk. Rusya, Ukrayna ve Polonya ile son 10 günde dünyanın en güçlü en bilinen operatörleri ile çok ciddi görüşmeler yaptım onlarda şuan da Kayseri’ye geldiler. Bir kısmı oteller ile anlaşmalar yapıyorlar. Milyonun üzerinde yolcuyu Türkiye’ye getiren operatörler kış turizmi için gözünü Erciyes’e dikmiş durumdalar eğer pandemi son kışa yaklaşırken ciddi çıkışı olmaz ise muhteşem bir kış geçireceğiz. Diyoruz ki yerli den çok yabancı turist olacak Erciyes’in pistlerinde.”

Cıngı Erciyes’te devam eden sıcak su aramaları ile ilgili de bilgiler vererek “Sondaj konusunda en son görüştüğümüzde 2 bin yüz metrelere inilmişti. Bulunduğu yerde birkaç gün içerisinde bitirilecek. Sondaj makinesi el matkabı gibi küçük bir şey değil 7 tır ile taşınıyor oradan sökülecek biz burada betonlarını hazırladık alt yapısını hazırladık…..” değerlendirmesinde bulundu.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”