ERCİYES A.Ş. ÖNCÜLÜĞÜ’NDE ERCİYES’TE DAĞINDA TEMİZLİK YAPILACAK

ERCİYES A.Ş. ÖNCÜLÜĞÜ’NDE ERCİYES’TE DAĞINDA TEMİZLİK YAPILACAK

Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından geleneksel hale getirilen ‘Erciyes’te Mavi&Yeşil Bir Gün’ etkinliği ile Erciyes Dağı’nda önümüzdeki Pazar günü çevre temizliği yapılacak.

Erciyes’te her yıl Haziran ayının ilk Pazar günü düzenlenen ve geçtiğimiz yaz pandemi sebebiyle iptal edilen ‘Erciyes’te Mavi&Yeşil Bir Gün’ çevre temizliği bu sene 6 Haziran 2021’de yapılacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş tarafından Temiz bir Erciyes için el ele sloganıyla başlatılan faaliyet; sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve çevre hassasiyetine sahip gönüllü vatandaşların katılımıyla yapılacak. Bu etkinlik ile hem Erciyes’in temiz olması hem de halkımızda çevre bilincinin pekiştirilmesi amaçlanıyor.

6 Haziran Pazar Günü saat 11.00’de başlayacak etkinlik için Mimar Sinan Parkı girişi önünden saat 10.00’da ücretsiz otobüsler kaldırılacak.

Organizasyon hakkında bir açıklama yapan Kayseri Erciyes AŞ. Yön. Kur. Bşk. Dr. Murat Cahid Cıngı, “Bilindiği üzere Erciyes her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlıyor. Covid salgını sebebiyle sayısız engele rağmen çok şükür yine yoğun bir kayak sezonu geçirdik. Dağımızı kış sezonu sona erdikten sonra gönüllü vatandaşlarımızın destekleri ile bir temizlikten geçiriyor ve yaz faaliyetleri için hazırlıyoruz. Mavi&Yeşil Bir Gün etkinliğimiz hem halkımızda çevreci vatandaşlık şuurunun yerleşmesi, hem de Erciyes’teki fiziki ortamın temizlenmesi ve güzelleşmesi açısından faydalı oluyor” değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor