ERCİYES DÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİ!

ERCİYES DÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİ!

PTT 1. Lig’de haftayı Denizlispor galibiyeti ile tamamlayan Kayseri Erciyesspor, haftanın ilk gününü izinli geçirdi.

 Torku Konyaspor deplasmanının hazırlıklarına bugün başlayacak olan mavi-siyahlılarda moraller yerinde.

 

Sezonun 11.haftasını galibiyetle tamamlayan Kayseri Erciyesspor, dün günü izinli geçirdi. 12.hafta karşılaşmasında Torku Konyaspor’a konuk olacak Erciyesspor’da moraller yerinde olurken, kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, deplasman hazırlıklarına bugünden itibaren başlanacağını duyurdu.

 

KONYA HAZIRLIKLARI BUGÜN

 

Denizlispor galibiyeti ile yeniden zirveye yerleşmenin sevincini yaşadıklarını söyleyen Savruk, “Pazar günü sahamızda oynadığımız Denizlispor galibiyeti sonrası yeniden hak ettiğimiz yere yani zirveye yerleştik. Bu olay takım içinde büyük moral kaynağı oldu. Takım oyuncularımıza galibiyet sonrası 1 günlük izin verdik. Deplasmanda oynayacağımız Torku Konyaspor hazırlıklarına salı gününden itibaren kulüp tesislerimizde başlayacağız. Ufukhan dışında eksiğimiz yok. Emre Öztürk ise Denizlispor maçında bir sakatlık geçirdi. Durumu iyi. Genç ve istekli bir oyuncu ve önünde bir milli maç bekliyor. Kendisini azmi ve yeteneğinden dolayı kutluyoruz” diye konuştu.

 

Taraftara da seslenen Savruk, “Denizlispor karşısında bize destek olan ve yağmura rağmen bizi sahada yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Kulüp yönetimi ile taraftarıyla, stadıyla, oynadığı futbol ile Erciyesspor, bu ligin en iyi takımları arasında olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan stat konusunda değerlendirmede bulunan Savruk, “Kadir Has Stadı bence Türkiye’nin en iyi stadıdır. Böylesine güzel bir statta müsabaka oynamak her takıma nasip olmaz. Denizlispor maçında sürekli yağan yağmura rağmen zemin konusunda bir sıkıntı yaşanmadı. Bu olaydan dolayı da stat personeline ve bize Kadir Has’ta oynama imkanı veren başkanlarımıza minnettarız. Güzel futbolumuzla ve aldığımız sonuçlarla da bu olayı perçinlediğimizi düşünüyorum” açıklamasında bulundu. (Haber: Murat TURP)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak