ERCİYES HACILAR`I AYAĞA KALDIRACAK

ERCİYES HACILAR`I AYAĞA KALDIRACAK

"Ufuktaki Kent Kayseri" vizyonunu ilçelere taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yeşilhisar ile başladığı ilçe programlarını Hacılar ile tamamladı. Kayseri`nin tüm ilçelerine giderek Büyükşehir Belediyesi`nin yaptıklarını ve yapacaklarını a

"Hacılar Büyükşehir El Ele" vurgusuyla İlçe Spor Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Özhaseki`nin yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Başkan Adayı Doğan Ekici, aralarında Saffet Arslan`ın da bulunduğu iş adamları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

     Toplantıda Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut`un kısa bir selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Belediye Başkan Adayı Doğan Ekici, Hacılar`ın daha önceki seçimlerde Ak Parti`ye en büyük desteği veren ilçe olduğunu ve Başbakan Erdoğan`dan ödül aldıklarını belirterek 30 Mart seçimlerinde de aynı başarıyı göstereceklerini söyledi.

      Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de konuşmasında bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Ahmet Herdem`e teşekkür etti. Dengiz, 30 Mart seçimlerinde Hacılar`ın yine rekor oyla Ak Parti`ye destek vereceğine inandığını dile getirdi.

     Büyük bir alkış ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise her geldiğinde gösterdikleri ilgi ve güler yüz nedeniyle Hacılarlılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Geçmişteki Kayseri`yi anlatan ve Kayseri`nin nasıl çağdaş bir kent haline geldiğini fotoğraflarla anlatan Başkan Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde beş bin günde on bin iş yaptıklarını söyledi. Hizmet belediyeciliği yaptıklarını ve hiç kimseyle kavga etmeden uyum içinde çalıştıklarını dile getiren Özhaseki, bundan sonra da gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

      Hacılar`a yeni dönemde yapılacaklar konusunda da bilgi veren Başkan Özhaseki, "Bu dönem içinde ilk yapılacak hizmet dönüşüm olacak. Eski evlerin bulunduğu bölgede yeni bir planlama yapılacak. Doğalgaz Hacılar`a gelecek. TOKİ`nin Hacılar`a modern konutlar yapmasını sağlayacağız. Erciyes`e gelen turistlerin yeme içme ihtiyaçlarının karşılanacağı modern iş yerlerinin de bulunduğu yeni bir meydan düzenlemesi yapacağız. Kayseri-Hacılar ve Hacılar-Erciyes yollarını genişleteceğiz. Erciyes Hacılar kapı bölgesine konaklama tesisleri yapılacak. İçinde gençler ve hanımlara yönelik kurs merkezleri, spor salonu ve diğer ihtiyaçları karşılayacak tesislerin bulunduğu sosyal tesisi yapacağız" dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı