ERCİYES İÇİN ÖNEMLİ OLAN SKORDU!

ERCİYES İÇİN ÖNEMLİ OLAN SKORDU!

PTT 1.Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, ligin 28.haftasında deplasmanda karşılaştığı Denizlispor'u maçın başında bulduğu gollerle 2-1 devirdi ve liderliğini sürdürdü.

 

PTT 1.Lig'de dışarda aslan içeride kedi görüntüsü çizen mavi-siyahlı temsilcimiz, bu geleneğini Denizli deplamanında da sürdürdü. Mavi-siyahlılar, Denizlispor'u deplasmanda 2-1'le devirerek Süper Lig yolunda geçen hafta kaybettiği avantajı geri yakalamayı başardı.

DENİZLİSPOR 1-2 KAYSERİ ERCİYESSPOR

Daha önce Denizlispor'da görev yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Ragıp, Serdar ve Gohou eski takımlarına karşı mücadele etti. Ragıp ve Serdar Eylik ilk yarının başında eski takımlarının ağlarını havalandırdı. Karşılaşmaya Kayseri Erciyesspor fırtına gibi başladı. Henüz 4.dakikada Ragıp'la 1-0 öne geçen mavi-siyahlı temsilcimiz, bu golden 10 dakika sonra 14.dakikada bu sefer Serdar Eylik'le farkı 2'ye çıkaran golü buldu. Ev sahibi ekip ilk çeyrek saatlik dilimde yediği 2 golden sonra oyunda üstünlüğü eline alan taraf oldu. 25.dakikada İsmail Odabaşı'yla durumu 2-1'e getiren Denizlispor, soyunma odasına umutla gitti. İkinci yarıda ise Kayseri Erciyesspor adeta sahasına kapandı. İleri çıkmakta zorlanan temisilcimiz karşısında, birçok net pozisyon yakalayan ancak bunların hiçbirini değerlendiremeyen Denizlispor, aradığı golü bulamayınca mavi-siyahlı temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, dahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Kayseri Erciyesspor bu galibiyetle puanını 54'e yükseltirken liderliğini de sürdürmüş oldu. Ev sahibi ekip Denizlispor ise 33 puanda kaldı ve düşme ateşine bir adım daha yaklaştı.

ÖZKÖYLÜ, “GEREKENİ YAPTIK”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, lider olarak çıktıkları mücadeleden lider olarak ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek “Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Aslanlar gibi mücadele ettiler ve maçın son dakikasına kadar bir an olsun mücadeleyi bırakmadılar. Önümüzdeki engelleri bir bir geçiyoruz. 6 puan değerinde bir galibiyet aldık. Denizli deplasmanı her takım için çok zor bir deplasmandır. Çok zorlandık ancak 3 puanı almasını bildik. Kalan maçlarımızı da en az hasar ile atlatarak inşallah Süper Lig'e adımızı yazdıracağız” dedi.

BOZKURT, “ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORUZ”

Kayseri Erciyesspor'un tecrübeli oyuncularından kaptan Emrah Bozkurt'ta yaptığı açıklama da “Maçın sonuna kadar çok iyi mücadele ettik. Galibiyet için elimizden gelen herşeyi sahaya yansıttık ve haklı bir galibiyet elde ettik. Hedefimize adım adım ilerliyoruz” dedi.

Ev sahibi takım Denizlispor'da ise tam bir hüsran vardı. Ateş hattına girmemek için bu maçtan mutlak puan ya da puanlar ile ayrılmak için sahaya çıktıklarını ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, “PTT 1.Lig'in lideri ile oynuyorsanız mutlaka elinize geçen frsatları değerlendirmek zorundasınız. 90 dakika boyunca bir çok net gol pozisyonu yakaladık ancak bunları değerlendiremedik. Gol yollarında etkisiz kalıyoruz. Baştan sona çok mücadele ettik ama olmadı. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Kalan maçlarımızdan maksimum puan toplayarak ateş hattında yer almak istemiyoruz” dedi.

Denizlispor'un deneyimli oyuncularından Hüseyin'de yaptığı açıklama da mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade ederek, “Söylenecek pek fazla şey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi. (Haber: Taşkın SARIKAYA)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti