ERCİYES SANAT GÜNLERİ İKİNCİ KEZ START VERDİ

ERCİYES SANAT GÜNLERİ İKİNCİ KEZ START VERDİ

25 MART 2021 PERŞEMBE GÜNÜ SONA ERECEK

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesince ikincisi tertiplenen ‘Erciyes Sanat Günleri’ etkinliğinde konuşan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış “Her ne kadar Erciyes Üniversitesi araştırma üniversitesi ve araştırma odaklı bir üniversite olsa da özellikle sosyal ve sanat faaliyetlerini de çok önemsemekteyiz” değerlendirmesinde bulundu.

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesince ikincisi tertiplenen, çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ve 25 Mart 2021 Perşembe günü sona erecek olan Erciyes Sanat Günleri’ etkinliğine Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut, Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Turan Sağer ile akademisyenler katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut, etkinlik programı hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuşmasında Üniversite olarak her zaman sanat alanında yapılan çalışmalara destek olduklarını vurgulayıp, emeği geçenlere şükranlarını sunarak şunları kaydetti. “ Erciyes Üniversitesi ülkemizin 11 araştırma üniversitesinden birisi. Bizler her alanda Erciyes Üniversitesi’nin çıtasını yükseltmeye çalışmaktayız. Her ne kadar Erciyes Üniversitesi araştırma üniversitesi ve araştırma odaklı bir üniversite olsa da özellikle sosyal ve sanat faaliyetlerini de çok önemsemekteyiz. Bu manada da yapılacak her türlü sanatsal faaliyetlerinde her zaman yanındayız.”

Rektör Prof.Dr. Çalış’ın açılış konuşmasının ardından etkinlik, Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Turan Sağer’in “Sanat Eğitimi Kurumlarında Akreditasyon Süreci” konusundaki sunumu ile devam etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi