ERCİYES, ÜST SIRALARDAKİ YERİNİ KORUMAK İSTİYOR!

ERCİYES, ÜST SIRALARDAKİ YERİNİ KORUMAK İSTİYOR!

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Üst sıralardaki yerimizi daha da sağlama almak istiyoruz" derken kaptan Emrah’ta bu haftayı da kayıpsız bir şekilde geçmek istediklerini söyledi.

Kayseri Erciyesspor, ligin yedinci haftasında sahasında ağırlayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını Hacı Boydak Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Osman Özköylü, ligde geride kalan 6 hafta sonunda takımının ligde bulunduğu konumdan oldukça memnun olduğunu söyledi. İyi bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Özköylü, zamanla daha da iyi olacaklarına inandıklarını belirterek, "Deplasmandaki Tavşanlı maçından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Kritik ve çok önemli bir galibiyet oldu. Geriye düştüğümüz maçı ikinci yarıda bulduğumuz gollerle lehimize çevirdik. Artık o maçı geride bıraktık, önümüze bakacağız. Çok şükür kazasız belasız atlattık. Artık önümüzde Göztepe maçı var. Hem onlar açısından hem bizim açımızdan çok önemli bir maç. Onlar aldıkları kötü sonuçlara dur demek isteyecek. Bu yüzden maçın zorluk derecesi daha da artacak. Biz de üst sıralardaki yerimizi daha da sağlama almak istiyoruz. Alt sıralardan uzaklaşarak sonraki haftalar için kredimizi artırmak arzusundayız. Zor bir maç olacak. Hafta sonu iyi bir maç çıkartıp galip gelmek istiyoruz." dedi. Özköylü, Göztepe maçında taraftarların desteğine ihtiyaçları olacağını ifade ederek, "En azından bu hafta Kadir Has Stadı'nın biraz daha dolmasını istiyoruz. Kayserili taraftarların Erciyesspor'a ilgisinin artmasını arzu ediyoruz. Böyle olursa stattaki atmosfer de iyi olacak ve taraftarlarımız bizi destekleyen itici bir güç haline gelecek" diye konuştu.

Geride kalan 6 haftada rakip filelere 6 gol atan takım kaptanlarından Emrah Bozkurt ise, yapmış olduğu açıklamada "Ligin zirvesindeyiz. Sezon sonunda da böyle olmasını istiyoruz. Şimdi tek hedefimiz Göztepe maçı. Onu da kayıpsız atlatmak istiyoruz. Benim görevim gol atmak. Kazanırken takım halinde kazanıyoruz, ben de takım olarak iyi oynadığımız için gol atıyorum. Galibiyeti golle taçlandırmak güzel bir duygu. Sezon boyunca atabildiğim kadar gol atmaya çalışacağım" dedi.

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı