Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi’ne tam not

Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi’ne tam not

Ankaragücü Teknik Direktörü Dalcı, “Ben burayı çok beğendim”

 Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan MKE Ankaragücü’nün Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki hazırlıkları devam ediyor. Kamp merkezi konusunda düşüncelerini açıklayan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Erciyes’teki çalışmalardan çok memnun olduğunu ve merkezi beğendiğini söyledi.

Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan MKE Ankaragücü’nde futbolcular sezon başı kamplarını Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştiriyorlar. Burada yapılan çalışmalarda kondisyon ve taktik idmanları yapan Ankaragücü’ne futbolcuların ortamdan memnun oldukları ve iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini ifade ettiler.

Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ve teknik heyet gözetiminde gerçekleşen antrenmanlarda istedikleri ortamı yakalandığı belirtildi. Teknik Direktör Mustafa Dalcı merkezi beğendiğini belirterek şöyle dedi: “Oyuncularımız burayı çok benimsediler ve aralarındaki arkadaşlık çok üst düzeyde gerçekleşiyor. Bunları biz iyi haberlerin müjdecisi olarak değerlendiriyoruz. Son 2 transferimiz var, 1 orta saha ve stoper olarak sonrasında transferi kapatacağız. İdman çalışmalarımız şu anda Erciyes’te çok sağlıklı ve düzgün bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ben burayı çok beğendim. Herhalde yan tarafta da 4-5 tane daha saha yapılıyor. Bana göre gerçekten çok güzel bir ambiyansı var ve havası çok iyi” dedi.

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’