HEDEFTE ?KARABÜK´ VAR

HEDEFTE ?KARABÜK´ VAR

EREN´DEN TARAFTARA ÇAĞRI

   PTT 1. Lig´de bu hafta Kardemir Karabükspor´u Kadir Has Stadyumu´nda konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor´da antrenman ve hazırlıklar günde çift idman ile devam ediyor. Antrenmanların yoğunlaştığını belirten Başkan Ziya Eren, ?Hedefimizde Karabük var. Alınacak galibiyete şartlandık? diye konuştu.
Sezonundan 5.haftasında kendi taraftarı önünde Kardemir Karabükspor´u konuk etmeye hazırlanan Kayseri Erciyesspor´da antrenmanlar yapılan çift idmanlarla sürdürülüyor. Maç saatine kadar hazırlıkların devam edeceğini vurgulayan mavi-siyahlıların kulüp başkanı Ziya Eren, ?Hedefimiz belli. Kardemir Karabükspor karşısında galibiyet almak istiyoruz? diye konuştu.
Milli maç arasında takımın son derece güzel bir atmosferde lig maçı için çalıştığını ve hazırlık maçları ile takımdaki rehabilitasyonun sağlandığını belirten Başkan Ziya Eren, ?Takımda her şey var. Gençler ve deneyimli ayaklar bir arada. Ancak şansımızı maçın son düdüğüne kadar koruyamıyoruz. Bu durum takım ve kulüpte biraz can sıkıyor. Ancak bu durumun üstesinden gelmek aslında çok kolay. Alınacak bir galibiyet her şeyin seyrini değiştirir. Sezon başı olmasına rağmen toparlanıp yeniden ağırlığımızı koymamız gerekmekte. Kardemir Karabükspor´da bu doğrultuda takım için çok önem arz ediyor. Galibiyet ile tamamlamak ve haftaya daha moralli girmek istiyoruz? diye konuştu.
Karabükspor karşısında taraftarı da yanlarında görmek istediklerini belirten Başkan Eren, ?Futbol ve futbolcu taraftarsız olmaz. Taraftarımızı Karabük maçında tribünde görmek istiyoruz. Galibiyetin ve futbolcuları ateşlemenin yolu taraftardan geçiyor. Umarım pazar günü şölen havasında bir maç yaparız. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var? dedi.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı