ERCİYESSPOR´A BİR DARBE DE NİĞDE´DEN

ERCİYESSPOR´A BİR DARBE DE NİĞDE´DEN

NİĞDE BELEDİYESPOR 2-0 ERCİYESSPOR

Spor Toto 2.Lig´in 8.hafta karşılaşmasında Erciyesspor, Niğde Belediyespor´a konuk oldu. Karşılaşma Niğde Belediyespor´un 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
Spor Giriş
Niğde 5 Şubat Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Yakup Bakır, Gökhan Çoşar ve Cengizhan Öztürk hakem üçlüsü düdük çaldı. Niğde Belediyespor maça, Cihan Şentürk,
Mustafa Özgen, Semih Kahraman, Adem Alkaşi, Hakan Çevik, Emin Yalın, Uğur Ayhan,
Alaattin Tosun, Aykut Yenen, Taner Yılmaz ve İbrahim Alan on biri ile başladı. Kayseri Erciyesspor ise maça, Yusuf Balcıoğlu, Talha Çoban, Yunus Öztürk, Bilal Kılıç, Çağatay Polatdemir, Turgay Aydogan, Okan Yenidünya, Ahmet Özdemir, Mehmet Seçme, Serkan Demirezen ve Tayyib Kanarya on biri ile başladı.
Sesli Kesit
Karşılaşmaya hızlı başlayan ve etkili ataklar gerçekleştiren taraf ev sahibi ekip Niğde Belediyespor oldu. Niğde Belediye 11.dakikada, Uğur Ayhan ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ardından geçen 15 dakikalık süre orta alan mücadelesi şeklinde geçsede, ilk yarının sonlarına doğru Niğde Belediye baskısını arttırdı ve 41.dakikada İbrahim Alan ile bulduğu golle skoru 2-0´a taşıdı. İlk yarı Niğde Belediyespor´un 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
Sesli Kesit
İkinci yarıda skoru korumaya yönelik futbol ortaya koyan Niğde Belediyespor, istediğini aldı. Karşılaşma 2-0 Niğde Belediyespor´un üstünlüğü ile son buldu. Bu sonuçla Kayseri Erciyesspor, 1 puanla son sırada yer almaya devam etti.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı