ERCİYESSPOR ?-1´ PUAN İLE TAMAMLADI

ERCİYESSPOR ?-1´ PUAN İLE TAMAMLADI

K.ERCİYESSPOR 0-0 KASTAMONUSPOR 1966

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta ilk devrenin son hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor sahasında Kastamonuspor´u konuk etti. Golsüz başlayan karşılaşma golsüz tamamlanırken, Erciyesspor´da Tayyip Kanarya gördüğü çift sarı karttan doğan kırmızı kartla oyunu tamamlayamayan isim oldu.
Spor Toto 2. Lig´de sezonun ilk devresinin son maçında Kayseri Erciyesspor, sahasında Kastamonuspor 1966´yı konuk etti. Karşılaşmaya 11 kişi başlayan Erciyesspor, mücadeleyi 10 kişi tamamlayan takım oldu.
Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle bitti. İlk yarıda her iki takım açısından da önemli bir atak veya gol pozisyonu gelişmezken, Kayseri Erciyesspor´da Tayyip Kanarya 39.dakikada ve Serkan Demirezen ise 40.dakikada hakem Hasan Avcı tarafından sarı kart ile cezalandırıldılar. İlk yarıda 2 sarı kart çıkarken, ikinci yarıda ise takımlar birbirlerine üstünlük kurma adına pozisyon denemelerine girdiler.
İkinci yarıya daha hırslı başlayan taraf olan Kayseri Erciyesspor´da dakikalar 57´yi gösterdiğinde ise maçta daha önce sarı kart gören Tayyip Kanarya, ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan Erciyesspor´da bir sarı kartta 79.dakikada Bilal Kılıç´a gösterildi. Mücadelenin son 15 dakikasında tansiyon artarken, her iki takımda top kayıpları ile 90 dakikayı tamamladı. 8 dakikalık uzatma süresinde de gol sesi çıkmadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Erciyesspor, golsüz beraberlik sonucu 1 puanın sahibi olurken, -2 olan puanını da -1´e çekmiş oldu. Kastamonuspor 1966 ise 19 puana ulaştı ancak 15.sıradaki yerini değiştiremedi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak