ERCİYESSPOR AKRATMALI GİDECEK

ERCİYESSPOR AKRATMALI GİDECEK

PTT 1.Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, ligin 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını dün akşam yapacağı antrenmanla sonlandıracak.

   PTT 1.Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, ligin 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını dün akşam yapacağı antrenmanla sonlandıracak. Erciyesspor´un yeni teknik direktörü Timuçin Bayazıt, Göztepe maçında ilk sınavına çıkarken kafile ise bugün sabah Kayseri´den ayrılarak aktarmalı olarak İzmir´e hareket edecek.
Sezonun 8.haftasında deplasmanda Göztepe´ye konuk olacak Kayseri Erciyesspor´da kulüp tesislerindeki son idman dün akşam yapıldı. Kadro konusunda son günlerde ince eleyip sık dokuyan çiçeği burnundaki Timuçin Bayazıt ise Göztepe karşısında ilk sınavına çıkacak. Erciyesspor kafilesi ise bugün sabah uçağı ile Kayseri´den ayrılacak.
Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Timuçin Bayazıt ile yaklaşık 6 gündür antrenman yapan futbolcular, günün idmanında düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptılar. Koordinasyon çalışmaları ile devam eden antrenman, kısa alanda pas çalışması ile devam etti. Göztepe ve kafile hakkında bilgi veren Basın Sözcüsü Kaan Savruk, deplasmanda oynanacak karşılaşmadan galibiyetle dönmek istediklerini belirterek, ?Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Maç haftasının ilk çalışmasından son çalışmasına kadar gayet uyumlu ve güzel bir havada antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yeni teknik heyetimizde takımla beraber yaklaşık 6 günden beri çalışıyor ve çalışmalarımız gayet güzeldi. Kulüp tesislerindeki çalışmalarımız tamamlandı. Çalışmalarımızı galibiyet parolası ile sürdürdük ve maç sonunda da bu hedefi yakalamak istiyoruz. Kadroda büyük bir eksiğimiz yok. Milli maç arasında da hem teknik heyetimiz hem de futbolcularımız güzel bir fırsat yakalayacak beraber çalıştılar. İnşallah deplasmandan gülen taraf olarak tesislerimize döneceğiz? dedi.
Öte yandan mavi-siyahlı kafile bugün sabah 08:15 uçağı ile İstanbul´a gidecek. İstanbul´un ardından ise yine hava yolu ile aktarmalı olarak İzmir´e ulaşacak. Bu akşam İzmir´de antrenman yapacak olan Erciyesspor, daha sonra ise maç saatini beklemeye başlayacak. (spor servisi)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’