ERCİYESSPOR DEVREYE MUTLU GİRDİ

ERCİYESSPOR DEVREYE MUTLU GİRDİ

SAMSUNSPOR 0-0 K.ERCİYESSPOR

PTT 1. Lig´de ilk devrenin son maçı olan 17.hafta müsabakasında Kayseri Erciyesspor, Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı ve Erciyesspor, 18 puan ile sezonun ilk devresini kapadı.
PTT 1. Lig´de 17.haftanın açılış maçında Kayseri Erciyesspor, Samsun 19 Mayıs Stadı´nda Samsunspor´a konuk oldu. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşma, başladığı gibi bitti ve Erciyesspor, Samsunspor karşısında 0-0´lık skor ile ayrılarak puanını 18´e yükseltti.
Samsun 19 Mayıs Stadı´nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Samsunspor´un vuruşu ile başlandı. İlk dakikalar ile birlikte takımlar birbirleri üzerinde baskı kurma çabası gösterdiler. Karşılaşmanın ilk korner vuruşunu 7.dakikada Erciyesspor kullandı. Kullanılan korner vuruşunu Samsunspor defansı uzaklaştırdı. 13.dakikada ise kaleci Furkan uzun bir atış gerçekleştirdi. Ceza sahası önünde seken top Sarris´i geçti ve Ofoedu´nun önünde kaldı. Ofoedu´nun vuruşu az farkla dışarı çıktı. 16.dakikada ise Kone ceza sahası içinden sert vurdu, ancak kaleci Yusuf Balcıoğlu bu topu zorlukla kornere çeldi. 27.dakikada ise Cihan ceza sahası önünde aşırtma vuruş gerçekleştirdi ancak top üst direğin üzerinden auta çıktı. 33.dakikada Ofoedu kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı. Yusuf ikili mücadelede başarılı bir kurtarış yaptı. Dönen topu ise Mehmet Çakır tamamlamak istedi. Yusuf bu topa da uzanarak müdahale etti ve gole izin vermedi. Bu pozisyonun 1 dakika sonrasında ise bu kez Kone kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı. Yusuf yine güzel bir kurtarış yaptı ama kısa süreli sakatlık yaşadı. 45 dakikanın sonuna 3 dakikalık kayıp zaman eklendi. Uzatma dakikalarına girildiği sürede ise Volkan Okumak kaleyi cepheden gören bir vuruş gerçekleştirdi. Ancak Kaleci Furkan bu topu iki hamlede kontrol etti. İlk yarı bu pozisyonun ardından tamamlandı ve Erciyesspor soyunma odasına 0-0´lık beraberlikle girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına Kayseri Erciyesspor başladı. İlk yarıya oranla daha vasat başlayan ikinci devrenin 65.dakikada kullanılan serbest vuruşu Erçağ kullandı. Erçağ´ın vuruşunda top kaleci Furkan´da kaldı. 68.dakikada Samsunspor Taha ile şansını denedi. Taha ceza sahası dışından sert vurdu ancak Kaleci Yusuf kornere çeldi. Köşe vuruşu sonrasında ise Erciyesspor savunması topu uzaklaştırdı. 70.dakikada ise Kone sol çaprazdan sert vurdu. Bu top yine Kaleci Yusuf´un ellerinde kaldı. 83.dakikada bu kez Kone derinlemesine yapılan pası iyi değerlendirdi. Kone´ye Sarris müdahale etti. Dönen topa Ekigo sert vurdu ancak top dışarı çıktı. 88.dakikada kullanılan serbest vuruşta Taha topu direkt kaleye gönderdi ancak Yusuf bu topu kornere çelmeyi başardı. 90 dakikanın sonuna ise 6 dakikalık uzatma devresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmayınca Kayseri Erciyesspor, Samsunspor deplasmanından golsüz eşitlikle ayrıldı ve puanını 18´e yükseltti.



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var